You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yardıma İhtiyacım Var

Yardıma İhtiyacım Var

Yeni Üye
Yardıma İhtiyacım Var
Dua okumayı öğrenmeye çalışıyorum Duaların türkçe okunuşlarını bulup okuyorum ama türkçe okunuşlarında problemle karşılaştım problemime örnek vereyim a harfinin üstünde çadırgibi bişey oluyo onu okurken ea sesiyle çıkarmamız gerekiyormuş Salli Duasında Ve Barik Dualarında bolca a harfinin üstünde çadırımsı şeylerden var ala Muhammedin derken çıkardığımız ses ale oluyor a harfinin üstünde çadırımsı şeyden olunca onu okuyorum ama ı harfinin u harfinin üstündede oluyor bunlardan onları bilmiyorum bazende dualarda al-e diyor - koyuyolar duanın ortasına bunları bilmiyorum tire olunca nasul okumamız gerekiyor bunları nasıl öğrene bilirim internette ne yazarak araştırabilirim
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: Yardıma İhtiyacım Var
Birebir bir Kur'an hocası ile çalışmayı deneseniz sanırım daha yararlı olur..takıldığınız yerlerde hemen size yardımcı olacak biri ile iletişimde bulunmanız en iyisi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Youtube dan dinleyerek ogrenebilirsin.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Arap hocalardan dinlemeni tavsiye ederim.
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ben ilk öğrenmeye başladığımda bir program indirmiştim internetten..seslerin okunuşları çıkış yerleri vs..internetten araştırırsan yardımcı olabilecek bu tür programlar mevcut..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.