You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

yardıma ihtiyacım var

yardıma ihtiyacım var

Yeni Üye
yardıma ihtiyacım var
ben 24 yaşındayım baş örtüsü sorunu yüzünden üniverste okuyamadım, bu yıl sınava giricem ve ikizlerim yüzünden çok az çalışabildim sadece sosyal türkçe ve tarihe..açıköğretim ilahiyat istiyorum ama bu derslerle olurmu ve kazanmak zormu..bu derslere bile çok az çalışabildim..ama öyle çok istiyorum ki rabbim nasip etse de olsa inşallah yardımcı olun sınavda ne yapmalıyım nasıl olacak bu derslerle olurmu bilen kimse yok etrafımda size güveniyorum yardımcı olun selam ve dua ile...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: yardıma ihtiyacım var
gerçekten istedikten sonra yapabilirsin bencegülücük

önemli olan gayretli, hevesli olmak sende azimli birine benziyorsun bence başarabilirisngülücük

ikizlerini baktada derslerindede allah yardımcı olsungülücük
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Hümeyra
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: yardıma ihtiyacım var
yazdıklarından bile belli ne kadar çok istediğin gülücük böyle candan isteyince rabbim veriyor eğer senin için hayırlıysa...
sosyal ve türkçe yeterli ki zaten ben marmara ilahiyattayım ve fen bilimleri çözmeden girdim diğerleri de öyle full falan değildi sadece istanbulu ve marmarayı deli gibi istiyordum ve sabah akşam dua ediyordum öyle çok çalışan tabiri caizse inek cinsinden bi öğrenci de değildim gülücük bana bile bu şekilde marmarayı kazandırmışsa rabbim sana da inşaallah gönlünde ne varsa hayırlısıyla verir kendine ve rabbine güven zor değil istediğin şey vesselam gülücük

( destan yazmışım mübarek gülücük )
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.