You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Yardim Elini Uzat
Arkadaslar...

Bu Ramazan Bayraminda ...herkes evinde guzel guzel Allaha karsi ibadetini yerine getirken sahuruna kalkip orucunu tutuyor ve guzel bir sekilde iftarinida yapip ibadetini tamamliyor.Peki ya digerleri...onlar ise yiyecek birseyler bulamadiklari icin oruc bile tutamiyorlar ....Gonderdiginiz her sms karsiligini bulcaktir...Emin olun...Yardim elinizi uzatmaniz icin tek yapmaniz....

TURCELL :

BIG 2036107 yaz 2523 nolu numaraya yolla.

Servis bedeli 6TL / 42 kontördür. Gönderilen her kısa mesaj servis bedeli dışında 2 kontör olarak operatörünüz tarafından ücretlendirilir.

AVEA:
BIG 2036107 yaz 6600 nolu numaraya yolla.

Yolladığınız her kısa mesaj için, bir cep telefonu oyununa sahip olacaksınız.
Bir kısa mesajın fiyatı 24 standart kısa mesaj / 48 Credits değerindedir.

Vodofone:

BIG 2036107 yaz 6600 nolu numaraya yolla.

Yolladığınız her kısa mesaj için, bir cep telefonu oyununa sahip olacaksınız.
Bir kısa mesajın fiyatı 24 standart kısa mesaj / 48 Credits değerindedir.

Lütfen BIG ile 2036107 arasında boşluk bırakmayı unutma!

+cep telefonu oyunana sahip olcaksiniz derken hediye maksatli tesvik edici ... bende 5-6 tane cektim

Lutfen Herkes Desteklesin....Herkes biribirne ulastirsin...
Degerli teknomag Kullanicisi Aug 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-08-2009, Saat:10:22 PM, Düzenleyen: teknomag.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.