You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
yardım edin
çocukluğumdan beri sürekli anneme ve aileme yapılmış olan büyülerle uğraştık küçük yaşta bunlardan çok etkilendim annem sürekli hasta oldu her defasında babamla beraber sürekli hocalara hacılara giderek çare aradılar bazıları faydalı oldu bazıları iyi niyetimizi kullandı ama hepsi bize maddi açıdan yük oldu. En son annem bir kaç yıl önce bir hafızla tanıştı ben kendisini tanımıyorum annem sürekli bununla irtibat halinde annem yada ablam ne zaman hasta olsa annem hemen bunu arıyor her defasında bu adama para gönderiliyor bu durum artık benim canımı sıkmaya başladı
giden miktarlar sürekli artıyor şimdiye kadar parayı hep babam göndermişti sırf bu işler yüzünden tarla satacak duruma düştük benim hiç bir şeyden haberim olmuyor herşey gizli yapılıyor yaklaşık 2 hafta önce gece 12 civarı annem beni aradı ablamın iyi olmadığını sinir krizi geçirdiğini intihar etmeye çalıştığını söyleyip sözde hafız dediğim kişiye 60 bin lira para gönderilmesini istedi artık bütün inancımı duygularımı bunların yüzünden yitirmeye başladım parayı gönderdim fakat evi terk ettim 2 haftadır ailemle görüşmüyorum ben bu durumdan çok rahatsızım lütfen bana akıl verin yardım edin bütün rızkımız hocalara hacılara gidiyor benmi yanlış düşünüyorum sorduğum zaman sen bizi anlamıyorsun diyorlar
Bunu ilk beğenen sen ol.
RE: yardım edin
Bir rahatsızlığı olan bir doktorla görüşmelidir. Eğer hocaya gitmek derseniz bunu hayır için yapanlara gidin,kimseye para kaptırmayın. Büyü gibi rahatsızlığı olanlarada iyi gelecek tıbbi ilaçlar vardır. Bir hekimden destek almanız gerekir tüm rahatsızlıklar için. Dediğim gibi hocaya gidersenizde hayır için bu işi yapan ehil kişilere gidin,dolandırılmayın. Altarnatif tıpta yardım edebilecek ilaçlar ve hekimler vardır büyük ihtimalle.Kur'an dinlenmeyi veya okunmayı ve dua etmeyide ihmal etmeyin. Geçmiş olsun.
Dünya ahiretin tarlasıdır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-08-2025, Saat:07:39 PM, Düzenleyen: Forumdaüyeolan. (Sebep: Yazı ekleme.)
Yeni Üye
annem sürekli namazında duasında elinden dilinden hiç düşürmez, ama dediğim gibi defalarca söylesem de anlamamakta ısrarcı bu şekilde iyi olacağımızı sanıyor ailemle şuan konuşmuyorum beni bir boşlukta bıraktılar resmen nasıl düzelecek hiç bir fikrim yok artık gerçekten tükenmiş durumdayım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Akik taşlı yemen akiği kolye satıyorlar internette bu seytan,cin,sihir,büyü gibi hallerde faydalıdır. Fakat tövbe istiğfar ve cümle günahlardan uzak durmak gereklidir fayda için. Belki bu yöntem işe yarayabilir. Tabi sabır gereklidir. Başka rahatsızlıklar var ise bunun içinde,tıptaki veya altarnatif tıptaki doktorlardan yardım gerekli. Itikati doğru olduktan ve günahlardan uzak durulursa akik taşlı kolye yüzük gibi araçlar fayda sağlayabilir. Akik taşı temizliğide düzenli olarak on beş günde bir suyun altına tutarak veya güneş ışığına bırakılarak temizligi yapılmalıdır.Forumda ve internette daha fazla araştırma yapılabilir bunun dışında.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-08-2025, Saat:08:35 PM, Düzenleyen: Forumdaüyeolan. (Sebep: Ek bilgi)
Forumcu
merhaba,

benim bu tip konulardaki bilgim çok sınırlıdır ve bu tip konularda bilgi bana kendiliğinden gelmediği sürece öğrenmeye de çalışmıyorum.
dolayısyla çok sınırlı bilgiye sahibim.

Bildiğim tek şey de şu: Kuranı kerimi okumak ruhsal sıkıntılara çare olduğu.
kişisel bir not veya yan bir bilgi: kuran okumayı bilmeyen biri öğrenme isteğinde ise öğrendikten sonra hiç bırakmamalıdır. yani demek istediğim şey şu: ben öğrendim şu kadar şu kadar okudum artık yeter bu kadar dememeli veya şu şu sebepten artık okumak istemiyorum dememeli bence.

görüldüğü üzere spesifik olmayan ve çok genel bir bilgi sundum öyle ki zaten her müslümanın minimal düzeydede olsa yapması gereken bir şeyi söyledim.

dış bir bilgi: bir dikab öğretmeni arkadaşım bir ara biz grup halinde konuşurken başka birine yönelerek şöyle bir şey söyledi: bu tip durumlarda karşı taraf menfaat beklememeli (ve para almamalıdır).

özel bir not: Allah'a dua ediniz. isteklerinizi Allah'a söyleyiniz (o her şeyi bilendir.)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-08-2025, Saat:02:20 PM, Düzenleyen: blue.
Eğer niyetiniz dini ibadet yaparak cin ve şeytan musallatı denen şeylerden kurtulmak ise, o zaman bir insanın hz.Muhammed gibi olması gerekir. Yani her gün tövbe duası sabah akşam okuyup günah işlememesi gerekir. Yemen akik taşlı kolye mesala,bunu farz edin müstehcen filim ve resim gibi şeylere bakan taksa, takması ile takmaması arasında fark olmaz. Dini ibadet ile şifa,dua ile şifa tam bir itikad gerektirir. Bunlarla şifa için hz. Muhammed ve Allah yoluna tam bir yöneliş ile yönelenler fayda görür. Eğer sihir ve büyü derken kasıt edilen kısmette bağlanma ise yani cin musallatı ise, bu cinin ağır yaralanarak bedenden çıkması veya ölmesi gerekir. Bunuda havas ilmi,ledün ilmi,sakkaleyn gibi ilimleri olan bir ehil hoca yada evliyaullah gibi biri bunu yapar. Işin ehli olmayanlara boşa para verirsiniz. Allah yardımcınız olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Sizdeki sıkıntı nasıl bir sıkıntı bunu tam olarak buradakiler bilemez. Sizde sıkıntınızı nasıl çözeceğini bilemiyorsanız, bir psikolog ile görüşüp yardım alın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Çok zor bir durumdasın, seni anlıyorum. Maalesef bazı kişiler insanların inançlarını ve çaresizliğini maddi kazanç için kullanabiliyor. Ailene yardım etmek isterken maddi ve manevi anlamda zarar görebilirsiniz. Bazen bir uzmandan (psikolog, psikiyatrist gibi) destek almak daha sağlıklı olabilir. Aile içinde açıkça konuşmaya, hislerini dürüstçe paylaşmaya çalış. Kendini suçlu hissetme, yalnız değilsin. Senin iyiliğini isteyen profesyonel insanlara danışmak iyi olabilir. Dayan, zamanla her şey düzelir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.