You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yardım ederseniz sevinirim...

Yardım ederseniz sevinirim...

Acemi Üye
RE: Yardım ederseniz sevinirim...
Maşallah. Yunus Emre'miz ne güzel diyor:

Elif okuduk ötürü
Pazar eyledik götürü
Yaradılanı hoş gördük
Yaradandan ötürü.

Selâm ve dua ile.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
öncelikle şunu belirtmek isterim kardeşim insan ilk başta nefsini muhafaza etmesi ve kendi aklınca bir muhasebe etmesi gerekmektedir ilk soracağın soru şu ben bu kişiyle neden arkadaşım arkadaş olunca yanı beraber iken neler yapıyoruz... hayırlımı şerlimi güzel yolamı teşvik ediyor kötü yolamı diye düşünün ne kadar çok sevsenizde o arkadaşınızı genede kendinizi muhafaza altına almanız gerekmektedir.. çünkü arkadaş dostluk öyle samimi değil eskileri gibi ama öyleleride varki kardeşten öte hakeza diyeceğim tek şey şu küs olmayabilirsin ama onun hal ve hareketleri davranışları vb seni kötü yollara meyil ettiriyor ise bence o kişiden uzak durmak en mantıklısı ne kadar seversen sev...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
O kişiler, ileri derecede samimi olduğum arkadaşlarımdı. Fakat tabiri caiz ise ''Boş işler müdürü'' denilebilecek kadar boş insanlardı hepsi... Tabii, beraberce hareket ettiğimiz için ben de layık oluyordum, az önce yazmış olduğum sıfata. Sonra, tasavvufi derinliğimi arttırmaya başladım, ben. Düşünce yapılarımız, iyice tezat düşmeye başladı. Ben; hayattan, yaratılmış olan güzelliklerden, güncel olaylardan ve en sevdiğim şey olan edebiyattan bahsediyorken onlar; sanal alemden, söylemem ne kadar doğru bilmiyorum: kadınlardan, saçma olaylardan ve kendilerinden düşük seviyedeki insanların âcizliklerinden bahsediyorlardı... Üstelik, benimle konuşurken kurmuş oldukları cümlelerde, argo kelime de kullanıyorlardı. Ben, katlanamam buna, yahu. Argo kullanmam; benimle konuşan bir insanın kullanmasına da izin vermem. Böyle işte...

Lâkin, bir önceki iletimde de belirttiğim üzre sorunu, aklımda hallettim. Sizlerin de yardımı sayesinde, tabii. gülücük Bana yardım etmek için vakit ayıran herkese, çok teşekkür ediyorum. Yüce Allah'ın rahmeti, üzerinize olsun... gülücük
Aksın kanım, kefenime renk olsun!
Al kefenim, bayrağıma denk olsun!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.