You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
yardım arıyorum
selamün aleyküm. çok kısa anlatacaım. eşimle problemlerim var. ve dua olarak okudugum iki şeyi yaptım. biri su içine fatiha ve ihlas okuyup eşime içiriyyorum. diğeri de 7 adet farklı ipe 71 ayetel kürsi okuyup sirke içinde evde güneş görmeyen bir yerde saklıyorum. bunların ikisini de okurken ALLAH A NİYET ETTİM VE NİYETİMDE EŞİM BENİM SÖZÜMDEN ÇIKMASIN VA BENDE ONUN SÖZÜNDEN DEDİM. BİR DÜZELME yok ve bu tip şeyler nasıl yok edilir.? bilen varsa acele cevap
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: yardım arıyorum
Eşinin senden şikayetçi olduğu şeyleri yapmaz her sözüne güzellikle yaklaşir ve Allah'a tefekkur edersen bi sorun kalacağini sanmiyorum. Okunmus su vs gibisinden seyler yapip onunla kavgaya tutusmaktan geri kalinmazsa bunlarin bi yarari olacagini sanmiyorum.
Rabbim huzur verir insAllah evinize.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Aleyküm selam
Kim size bunu yapmanızı söyledi merak ettim açıkçası
Yakınınızda ilim sahibi biri varsa ondan yardım almanızı tavsiye ederim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
BUNU DUA OLARAK İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM. EŞİMLE BİR PROBLEMİMİZ YOKTU 5 YILDIR EVLİYİZ. BİR GÜN GECE 00 DA EVDEN ÇIKTI 1 SAATE GELİRİM DEDİ VE 04:30 DA EVE GELDİ. KENDİNİ HAYATINI TEHLİKEYE ATACAK O KADAR MANTKSIZ BİRŞEY Kİ. VE O GÜNDEN BERİ HUZURSUZUM. O YÜZDEN İNTERNETTEN DUA OLARAK ARAŞTIRDIM. ŞİMDİ YAPTIĞIM ŞEYLERİ SU SİRKE NASIL YOK EDERİM ONU DÜŞÜNÜYORUM. DAHA TERS BİR TEPKİ YAPMASINDAN KORKUYORUM. EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM ONU KAYBETMEKTENDE ÇOK KORKUYORUM
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Eve geç saatte gel diye mi yaptınız bunu ?
Peki sordunuz mu geç gelmesinin sebebini ?
Kuruntu yapmışta olabilirsiniz belki işi çıkmıştır bişey olmuştur da geç dönmüştür .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
BAKIN GİTTİĞİ YERİ BURADAN AÇIKLAYAMAM GİTTİĞİ YER ÇOK SAÇMA BİR YER BİR ARKADAŞI VARDI YANINDA BİR HAYALİN PEŞİNDEN KOŞMUŞ. BAŞINA GELECEKLERİN FARKINDA CANINDAN BİLE OLACAININ ODA FARKINDA AMA GİTTİM DİYOR. BEN ONA BİRŞEY OLURSA NE YAPARIM. SADECE GEÇ GELMESİ KADAR BASİT BİRŞEY DEĞİL BU.. BENİM TEK SORUNUM BANA YAPTIĞIM ŞEYLERİ NASIL KAYBEDECEĞİM YOK EDECEĞİM HAKKINDA YARDIMCI OLABİLECEK BİRİ VARMI
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Hayırdır, mesajım niye siliniyor?
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.