You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
YaRDıM.....
Selam Aleyküm...Arkadaşlar Her konuda isteksizim kendimi dine vereyim dedim...Bu konuda Bi isteksizlik var Çok ağladım tövbe edim allah yalvardım yarrabi dedim bana hayatan bi tat vermiyorsun barı katından Senin aşkını bahşet diye çok kez dualarda bulundum sureleri ezberlemeye kuran öğrenmeye çalıştım olmadı bi çok evliyaların Alimlerin hz.muhammed(s.a.v) Efendimizin hikaylerini izledim 3-4 tane evliyarların hayatı ile ilgili kitaplar bitirdim gene istek arzu yok Hem korkuyorum hemde uzak duruyorum intar etmenin eşiğine geliyorum yarrabi diyorum dünyam sıkıntılı geçıyo ahiretimde sıkıntılı geçecekse yaşamının bi gayası yok dıyorum...Ya bu kulluna açı aşkını nasip et yada bu kullunun hakkında hayırlısını bahşet dıyorum 4aydır evdeyım iş bulamıyorum dini konulara odaklanayım dıyorum olmuyo acaba dıyorum...Muska yazdırsam veya dini sohpetleremi gitsem...Yardımcı olan arkadaşlardan allah razı olsun Rabbim ümmeti Muhammedi Cehennemin ateşinden korusun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: YaRDıM.....
Allah'a ve Rasulüne itaati artır. Tahminim bu konularda eksikleriniz var.

Kuranda Davud(a.s.) ve Calut kıssası var. O kıssayı okuyun. Orada Davud(a.s.) bir nehire rastlayacaklarını ve o nehirden sadece kanmadan ağzını ıslatıp içmelerini emreder ama emri dinlemeyip kana kana içenler biraz sonra Calut'un ordusuyla savaş başlarken. Bizim bugün Calut ile savaşmaya gücümüz yok deyip otururlar. Sonuçta bu büyük Cihad sevabından mahrum kaldıkları gibi Rasule itaat etmemeninde cezasını göreceklerdir.

Basit bir emir ama bak sonucu neye varıyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.