Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Yapılmış Photoshop Harikaları
Yapılmış Photoshop Harikaları
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:to_arisen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewet bana kızmayın sadece yorum yapıyorum
ben kızdım bile valla ne demek her şekle giriyolarrr...siz erkeler onları şekilden şekile sokuyosunuz...
ayşe bekliyorum en çirikininden
ee anacım burada bayan boldu bende bayan koydum ne yapaydım
öle erkekler koyun midenizimi bulandıraydım hiç olmazsa bizim bulansın siz rahat edin diye yolladım
sizi düşündüm yoksa başka niyetim yok yani
OKANLI.......
![[Resim: paylas1ck.gif]](http://img504.imageshack.us/img504/2509/paylas1ck.gif)
to_arisen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:to_arisen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewet bana kızmayın sadece yorum yapıyorum
ben kızdım bile valla ne demek her şekle giriyolarrr...siz erkeler onları şekilden şekile sokuyosunuz...
öle erkekler koyun midenizimi bulandıraydım hiç olmazsa bizim bulansın siz rahat edin diye yolladım
düşünceli paylaşımcı eksik olma
giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

to_arisen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:to_arisen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewet bana kızmayın sadece yorum yapıyorum
bu kadar düşünme bizi valla bak birazda kendinizi düşünün
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay Allah ım bunlar ne?
yok yok istemem photoshop falan kalsın anam
korktum bn
bende korktum yafff istemem...amanınnnn....anne..:D:D:D
*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin!
açabilecek bir çiçek olmadığını anladığın an'dır...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi