You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kimya-yı saadet
RE: Yalovalılar
Marvalan hanım admin olmuşsununz Allah mesut etsin:D
Snin gene 11 bnim 9 bn napiyim intihar fln mı ediyim!...üzgün Zatn bi pc bile yok... Hayatım zehir oldu... Bi elimde jilet arebex dinliyorum. Ölürsem mezat taşıma

Dediklerini umursamayıp Akp ye oy verdik... Pc si gittik, okulu bitmek bilmedi zor günler geçirdi yardım etmedik yaşasaydı bunları yapmazdık yazın ve bundan sonra kesinlikle oy vereceğiniz partinin Saadet olacağını söyleyin... Yoksa gözüm açık gider...TongueTongue:D:D:D Anladınız mı?
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Yalovalılar
saol cnm.akp için ne dedin bn kaçırmışım bnm içinde bihada dermisin cnm.akp ye ne kastın var senin ne istiosun tayyipten bak ne güzel başın kapalı okucaksın inşallah...üzüldüm şimdi böyle düşünmene..hepsi allah yolunda sadeti tutabilirsin ama allah yolunda ilerleyen bi partiyi kötüleme bence..yanlışlarıda olabilir doğrularıda...sadet partisini tutabilirsin partini destekleye bilirsin ama akp tutanlara saygı duyarak onuda kötüleme canım ..hatasız insan olmazki...her başa geçen parti sanki mükemmelmi olmuş..
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: Yalovalılar
marvalan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol cnm.akp için ne dedin bn kaçırmışım bnm içinde bihada dermisin cnm.akp ye ne kastın var senin ne istiosun tayyipten bak ne güzel başın kapalı okucaksın inşallah...üzüldüm şimdi böyle düşünmene..hepsi allah yolunda sadeti tutabilirsin ama allah yolunda ilerleyen bi partiyi kötüleme bence..yanlışlarıda olabilir doğrularıda...sadet partisini tutabilirsin partini destekleye bilirsin ama akp tutanlara saygı duyarak onuda kötüleme canım ..hatasız insan olmazki...her başa geçen parti sanki mükemmelmi olmuş..

Mervalan kardeş iyi güzel dediklerin hatasız insan olmaz katılıyorum başa geçipte mükemmel olan tek parti refah partisi ayrıca mükemmel olsaydınız şu anda iktidarda olamazdın tayyip beyin abisi müsade etmezdi buna... ama başörtüsü milli görüşün bir zaferi gerçekten tebrik ve takdir ediyorum onları... bu kararlılığından dolayı bir söz war yiğidi öldür hakkını yeme diye....yes
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
isMaiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
NUR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dogru dıyon kardeşim bizi gördune göre sende lavoba güzeli oluyon untma:D:D

Enteresan

ilginç icýnicýnicýnicýnicýn
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aferim marvalan ne güzel konuşmuşsun gülücük

saol canım (kibar olıyım birazTongue)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ol tabi bana benze birazgülücük

hehe sana benzersek yandık o zaman desenee:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
marvalan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol cnm.akp için ne dedin bn kaçırmışım bnm içinde bihada dermisin cnm.akp ye ne kastın var senin ne istiosun tayyipten bak ne güzel başın kapalı okucaksın inşallah...üzüldüm şimdi böyle düşünmene..hepsi allah yolunda sadeti tutabilirsin ama allah yolunda ilerleyen bi partiyi kötüleme bence..yanlışlarıda olabilir doğrularıda...sadet partisini tutabilirsin partini destekleye bilirsin ama akp tutanlara saygı duyarak onuda kötüleme canım ..hatasız insan olmazki...her başa geçen parti sanki mükemmelmi olmuş..

Bilmem ki hatırlamıyorum... Ama marvalan bn akp nin yaptıklarının doğru şeyler olduğuna inanmıyorum... Bşörtü fln hikaye bişey yapabildiği yok. Şimdi bana gene kızcaklar ama snin için yaziyim bn... Her hükümet kusurlar yapabilir tabiki ama ABD nin
yandaşlığını yapıp ülkeyi ona buna satmak(orta dağu projesine eş başkanlık yapmak)
affedilir şey değil be beyza... Bn bi müslüman olarak zulmü lanetliyorum... Zulme sessiz kalıp hatta zulmü destekleyeni ve müslümanları yok etme çabalarına sessiz kalanıda elimde olsa ÖLDÜRÜRÜM.... Bilmem anlata bildim mi? AKP nin yaptığı hata değil YANLIŞ adı üstünde Bi müslüman yanlış yapmaz en fazla hata yapar bununda altını çizmek isterim.
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
marvalan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ol tabi bana benze birazgülücük

hehe sana benzersek yandık o zaman desenee:D

sen yanalı çok oldu begülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.