You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yalova seni çok özledi..

Yalova seni çok özledi..

Uzman
Yalova seni çok özledi..
' Afganistan'da Esaret Yaşamış Türk Mücahid Ebu Muaz'ın Dilinden Dökülenler...'

UNUTMAYIN !

"Putları kırmaya talip olanlar ateşe atılmanın dehşetinide göze almalıdır." Ebu Muaz'ın dilinden esareti ; "Biz 4 kardeş bir evde 80 tane asker tarafından sarıldık ve esir alındık. Evden dışarı çıkardılar ve ellerimizi ve ayaklarımızı zincirleyip kafamıza da çuval geçirilip bilmediğimiz bir yere götürdüler.

Götürdükleri yer hücrelerden oluşan bir yerdi, hücreye koydular (hücrenin boyutu 2 adım boyu 1 adım eni, takriben 5 metrekare). ilk götürdükleri yerde 2 ay kaldım, tabi bu arada elleri ve ayaklarımız zincirli bir şekilde hücrede tutuyorlar.

Sadece günde iki defa tuvalete çıkartıyorlar o zaman sadece ellerdeki kelepçeyi çıkartıyorlar çıkıncada tekrar ellerime takıp hücreye koyuyorlardı. Bu arada sorgular başladı, sorguyu CIA yapıyor, eğer istedikleri cevapları alamayınca da onlar çıkıyor içeri pakistanlı işkenceciler giriyor ve saatlerce işkence ediyorlar.

Sorgu ve işkence 1 ay devam etti. 2. ci ayın sonunda başka bir yere götürdüler, orada da aynen hücreler var ve her bir esiri bir hücreye koyuyorlar. 3. ayın sonunda tekrar sorgular başladı ve yine işkence seansları tabi.

Diğer hücrelerde ki kardeşler ile konuşmak yasak, yüksek ses ile kuran okumak yasak, şınav ve diğer ufak tefek spor hareketleri yapmak yasak (zaten ellerin ve ayakların kelepçeli ne kadar yapabilirsin), bir sabah bir akşam tuvalet hakkın var, istediği zaman gardiyanlar hücrelere girer ve ellerindeki sopalar ile seni terbiye(!) ederler.

Kaldığımız hücreler tahminen yerin 5 metre altında, 24 saat başında elektrik yanıyor, eğer herhangi bir hareketinden dolayı veya gardiyanın insafsızlığına gelirseniz hücre duvarlarına günlerce kelepçeleyebilir...

Bu kaldığımız yerler Pakistan da CIA nın gizli cezaevleri... Sorguyu CIA yapar ama işkenceyi pakistanlı satılmış kafirler yapar. Ben 6. ayın sonunda konsolosluk ile görüşmek istedim olumlu cevap alamayınca açlık grevine gittim. 9. günün sonunda beni özel bir yere aldılar.

Yatağa ellerimden ve ayaklarımdan kelepçeleyip kolumdan serum verdiler, ama yine getirdikleri yiyecekleri yemedim... Tabi bu arada her türlü zulümü yaptılar. 10. günde beni oradan alıp araba ile (arabaya bindirmeden önce ellerini ve ayaklarını zincir ile bağlıyorlar, sonra belinden de kalın bir zincir ile hem ellerini hem de ayaklarını beline bağlıyorlar, başına siyah bir çuval geçiriyorlar ve öyle çıkarıyorlar arabaya) başka bir merkeze (daha sonra öğrendiğim kadarı ile Rawalpindi şehri) götürdüler.

Orada 1 ay kaldıktan sonra konsolosluk ile görüştürdüler. yani 8. ayın sonunda oradaki Türk yetkililere teslim ettiler ve oradan Türkiyeye iade edildim.

Oralarda daha bir çok kardeşimiz hala o hücrelerde yavaş yavaş ölüyorlar. İşkencenin haddi hesabı yok, Sabahlara kadar işkencede olan kardeşlerimizin seslerini duyuyorduk (tabi bizim de onlar) onların seslerini duymamak için kulaklarımızı tıkardık veya bütün hücrelerdeki kardeşler ile birlikte tekbir getirirdik ama bu bize dayak olarak geri dönerdi.

Hastalanmak en büyük suç (düşünün o şartta hastalanmamak mümkün değil). Oradaki yapılan işkencelere dayanamayıp intihar edenler ve aklını yitiren bir çok kardeşimiz var.

Aylarca ve senelerce gün yüzü görmeyen kardeşlerimiz var. Bazen düşünürdüm orada, ya derdim beni 5 dakika dışarı çıkarsalar ve 5 dakika dışarısının havasını teneffüs etsem burada 1 ay daha fazla dan kalırım diye.. İşte bu olanlar maalesef bizim kardeş ülke dediğimiz Pakistanda geçiyor.

Şuan CIA nın elinde esir olan bütün (istisnalar vardır mutlaka) mücahidler Pakistanda tutuklanmış ve ABD ye satılmışlardır maalesef. Size sadece bir örneğini vereyim, Ebu Halid diye bir mücahid (hemde pakistanlı kendisi) Pakistanda yakalanır ve ABD nin arananlar listesindedir kendisi.

Büyük bir ABD Doları karşılığında satarlar kardeşi, ABD onu götürür bilinmeyen bir yere. Ebu Halid in bir hanımı ve 4 tane de çocuğu vardır. 5 ay sonra kardeşi konuşturamaz ve Pakistan dan ailesinide ister ABD.

Maalesef hanımını ve çocuklarını da ABD ye teslim eder Pakistan ve o günden sonra bir daha haber alınmaz onlardan... Kardeşler, sizlerden istediğim çokça dua edelim esir kardeşlerimize. Müslümanın müslümandan başka dostunun olamayacağını iyi kavrayıp birbirimizi çok sevelim ve kafirlerin fitnelerine alet olmayalım. Allahın davasını kendimize dava edinelim, canımızla ve malımızla destekleyelim.

Canlarımızla ve mallarımızla Firdevs cennetlerini kazanalım inşAllah.

Bu kardeşinizede Dua edin...

Allah Subhanehu ve Teala tüm esir kardeşlerimizin bağını çözsün..

Fi Emanillah..
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-10-2012, Saat:05:50 PM, Düzenleyen: İmpoSsibLe.
Profesör
RE: Yalova seni çok özledi..
paylaşım için tşkler bu konuları bilmek lazım ona göre bilinçli olmak gerekir. peki yalova ile alakası nedir merak ettim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-10-2012, Saat:11:00 AM, Düzenleyen: AtMaCa.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.