You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

YAHUDİ KIZININ İBRET DERSİ

Bir muallim başından geçeni anlatıyor.

Çocuklardan not tutmaları için bir defter getirmelerini istedim.Sınıfın tek Musevi öğrencisi hariç iki gün içinde hepsi istediğimi yerine getirdiler. Her ders aynı talebe, Yahudi kızına tekrarladımsa da hali vakti yerinde olan bu kız deftersiz gelmekte devam ediyordu.... ...

Aradan bir hafta geçtikten sonra dediğimi yapmadığı taktirde kendisini sınıfa almayacağımı söyleyince de ağlamaya başladı. Ailesinin çok geniş imkanı olduğunu bildiğim için bu direnmenin sebebini sordum...
Kızdan aldığım cevap bize Siyonist prensibinin genç bir Yahudi kızında ifade bulmasından ibaretti..
kız ağlayarak;

"Ne yapayım öğretmenim.... Yako on gündür dükkanını açmadı..her halde hasta olmalı" dedi...Yako' dan başkasından alış veriş etmeyi prensibine ihanet addedecek kadar bir taassupla Yahudiliğine gösterdiği bu sadakatin kaçta kaçı acaba Türk gençlerinde bulunmaktadır. .....

Evet...Aydınlar ve zenginler arasında masonluğun halk tabakaları arasında komünistliği yayan ve bu surette dünyayı ifsat eden Yahudiliğin prensiplerine bağlı bu Yahudi kadar kendi benliğimize sadakat gösterebiliyor muyuz be kardeşim!.... SENİ senden koparan benliğini unutturan beynini yıkayan seni uyuşuk kalbi temiz olmakla yetinen bir tip yapmak isteyenlere karşı uyanık mısın...?

Sen Bir Müslümansın Ve İnandığın Din Haktır Vaad edilenler Gerçektir.Üzerine Düşen Görevi YAP VE kendine Sor:

"BENİM MÜSLÜMAN OLMAYANLARDAN FARKIM NE!..
BENİ SANA BAĞLAYAN YOLLARIM ÇETİN
TAŞIDIGIM KOR ATEŞSIN AVUÇLARIMDA
DAĞLAR BİLE DAYANMADI AĞIRDIR YÜKÜM
YÜREK YÜREK ÇİLE ÇİLE ZOR BIR ZAMANDA
YANGIN YANGIN BÜYÜTTÜGÜM UMUDUM SENSİN .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: YAHUDİ KIZININ İBRET DERSİ
yüreğine sağlık
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Teşekkürler !
[Resim: 26064.gif] [Resim: 25448.png]
------------------------------------------------------------------------

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Babalar Önde Gider
Bir avuç yahudi deriz ama dünyayı yönetiyolar...
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: YAHUDİ KIZININ İBRET DERSİ
evet Resululallah a.s efendimiz bizden dinimize sarılmayı ahde vefa göstermemizi istemişti
biz ümmet olarak unutmuşuz vefayı belkide unutturlmuşuz bunlar var aynen gerçektir
yazıda sedece türk gençliği sorgulanmış türk gençliği değil sorgulanacak onları bu güne getıren rejimler safsatalar
ve analar babalar sorgulanmalı bu gençlik analardan babalardan ne gördüki ne yaşasın sadece türk muslumanlarımı
ahde vefa göstermeyenler islam cağrafyasında var bu hastalık kangiren olmuş adeta benım işim görülsün de
nasıl nerden olursa olsun mantığı yerleşmiş zihinlere

bak bir yahudi ÇOCUK nelere vefa gösteriyor işte bu ibrettir
BENİ SANA BAĞLAYAN YOLLARIM ÇETİN
TAŞIDIGIM KOR ATEŞSIN AVUÇLARIMDA
DAĞLAR BİLE DAYANMADI AĞIRDIR YÜKÜM
YÜREK YÜREK ÇİLE ÇİLE ZOR BIR ZAMANDA
YANGIN YANGIN BÜYÜTTÜGÜM UMUDUM SENSİN .
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.