You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

YAĞMURDAN SONRALAR...

YAĞMURDAN SONRALAR...

Kıdemli Üye
YAĞMURDAN SONRALAR...
YAĞMURDAN SONRALAR...
[Resim: newsphotoimagelarge1224db2.jpg]

Yine yağmur yağıyor. Yine bulutlar hüzün selinin mürekkebinde, siyahı boyadı gökyüzüne.
Bulutlar baharın sevdasına ön hazırlık yapıyor. İnsan yanılmanın baharında siyah bulutlar çağırıyor.

Bugünün sevdasında bir baharı daha bitirdi gönül. Ve cumaydıya ve Sana aşktıya. Öylesine dalmışken ben ve deniz dışında vurgun yemişken ben… Ve Sendin baharın solan yüzünde açan kır çiçeğim(c.c) sevda rengim ve ey sevgili Rabbim(c.c)

Donarken bakışlarım ötelerin ötesine. Ve dalmışken bu akşamın pencereye vuran soğuk yüzüne. Sözlerim kalmışken kafiyesiz ve kalmışken öksüz yetim. Yüreğimin görünen yüzünden sayfalar bir bir yırtılırken geçmişe, ağlıyorum şimdi hicran ile sezsizce.

Donuk bakışların buz karası sevdasında bir güneş daha batırmak. Aldanmak ve aldanışların şafağında bir zemheri yudumlamak. Kar beyazında kor kırmızısının ateşinde yanmak. Yanmak ve Sana(c.c) yakılmak seherinde baharın.

Secde aydığında hüzünleri aşka çeviren Yüz(c.c). Gel ki gönlüm yığınlar arasında öksüz.

Mürekkebin karasına hicran boyadılar. Dokuduğum halının son ilmiğine hasret sardılar.

Hal perişan kal perişan bende ki ben perişan. Ey aydınlığın gül güzeli (s.a.v) vur yüzüme güneşten sıcak. Ruhum senin ellerine muhtaç. Ağmamam ki bilsen sana ihtiyaç.

Ey beni benden alan ilk ve son AŞK(C.C) .alıntı
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: YAĞMURDAN SONRALAR...
alkışSmile

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-10-2008, Saat:05:10 PM, Düzenleyen: İlim_Yolcusu.
Uzman
SAOLLL ABLACIM ÇOOKK GÜZELDİİİ

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Babalar Önde Gider
Yağsın gönüllere rahmet aşkı tez zamanda... Yoksa dünya perişan
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.