You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

windows kapanış mesajları

General
*Oturumunuz süresince bir hatamız olduysa affola.Şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz.Bill Gates 'İyi günler' diler.Nereye isterseniz oraya!

*Kah güldük kah eğlendik, yeri geldi üzüldük,ağladık,kızdık...Ancak her güzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik...
Yeni bir oturumda görüşmek üzere,Microsoft'la kalın...

*Gidiyorsun ama ya dönemezsen?
Hadi hakkını helal et,Bill Gates'in duaları senin üzerine olsun...

*Windows kapatılıyor, bu katliama sessiz kalmayın! Her gün dünyada onbinlerce windows kapatılıyor..Bunların yarısından çoğu orjinal bile değil...
Bırakın windows' lar açık kalsın...

*Bu akşam da bize ayrılan sürenin sonuna geldik...Yarın gene aynı saatte buluşmak ümidiyle, esen kalın!...

*''Kapatıyorsun ha? Tamam kapat bakalım ama bir sonraki oturumda bazı şeyler bıraktıgın gibi olmayabilir...''

*Beni böyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsın,asıl ben seni kapatıyorum.

*Bugünü de kazasız belasız atlattın.

*Verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz..

*''Şimdi kapanıyorum ama,kullanırken ettiğin küfürleri anlamadım sanma..Bir dahaki oturumda sorarım ben sana..''

*Müsadenle kaçıyorum, sahip.
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: windows kapanış mesajları
*''Kapatıyorsun ha? Tamam kapat bakalım ama bir sonraki oturumda bazı şeyler bıraktıgın gibi olmayabilir...''

*Beni böyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsın,asıl ben seni kapatıyorum.

kahkahakahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: windows kapanış mesajları
*Kah güldük kah eğlendik, yeri geldi üzüldük,ağladık,kızdık...Ancak her güzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik...
Yeni bir oturumda görüşmek üzere,Microsoft'la kalın...kahkaha

güsel olmus saol
HAYATTA EN ACI SEY BİR GÜN MERHABA DİYEN ELLERİN ELVEDA DİE AYRILMASIDIR..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.