You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Web Master arkadaşlar??? Serbest zamanlı

Yeni Üye
Merhaba,
Bir kaç projem var...Kendime wordpress, Php vs..kodlama bilgisi olan google adsense ve reklam uygulamalarından anlayan, sağlam güvenilir, işini seven bir arkadaş/arkadaşlar arıyorum...
Yapacağı şey script'e bir kere bazı uygulamalar yapmak, sonra arada sırada ufak tefek gelişimler ya da sorunlar olduğunda devreye girmek, onun dışında serbesttir.
Kendisine tüm gelirlerden devamlı %20 vereceğim.
Projelerin tüm seo, backlink, tanıtım, reklam, hosting, domein vs..maliyetlerini ben karşılayacağım.
Ayrıca elimde yüklü miktarda üyesi olan Facebook sayfaları var. (Daha da arttıracağım)
Şirket, fatura vs..sorunu yok.
Kendisine finansal olarak bir yük binmeyecek.

Aradığım özellikler :
1- İşini iyi biliyor olması (Kodlama vs..)
2- Uyum sağlayabileceğimiz, efendi biri olması
3- İslami ahlak anlayışına ikimizin de dikkat etmesi
4- Aradığımda hemen ulaşabileceğim, işini hızlı bitiren biri olması, rahatıma düşkünüm diyen arkadaş varsa yanaşmasın lütfen (Daha önce başıma geldi, bir kişiyle ortaktım, işinde iyiydi ama aradığımda ulaşamıyordum, 1-2 gün sonra dönüyordu.)
5-Tercihen istanbulda oturuyor olması.

İki Şekilde olabilir :
1-Tüm bu işlerde bilgilidir. Bana danışmanlık yapar. Hangi uygulamaya/scripte hangi programlama dili gerekir, sitede yapmak istediğim bir şeyi hangi uygulama ile çözeriz...bu en uygun nasıl sağlanır vs..gibi bu konularda bana sadece danışmanlık yapar, işe karışmaz.
Tüm gelirlerden %5 veririm.
2-Ya da uygulamayı da kendisi yazar, site tasarımı, yazılımı, yerleşimi ve diğer konularda da yardım eder %20 veririm.

Not : PRojeleri göstereceğim, yapabiliyorsa anlaşacağız, proje bazında çalışılacak.
(Projeler sıfır değil, scriptleri var...bazı düzenleme ve uygulamalar yapılacak. 2 si word press olmak üzere farklı siteler....Detaylar konuşulur.)

teşekkürler,
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-06-2012, Saat:02:36 PM, Düzenleyen: taha yusuf.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.