You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

vücut dilinin ABC si

vücut dilinin ABC si

Emekli Üye
vücut dilinin ABC si
[Resim: %5B1%5D1612008171538_1879.jpg]Amerikalı oturuşu
Bu bacak bacak üstüne atma hareketi tartışmalı veya rekabet içeren bir tavrın varlığını gösterir.

[Resim: %5B2%5D1612008171538_1879.jpg]Memnuniyetsizlik gösteren kadın
Karşınızdakinin sizinle iletişime geçmesini eggelleyen bir oturuş biçimi

[Resim: %5B3%5D1612008171538_1879.jpg]Politikacı el sıkışı
Eldiven şeklinde el sıkışmaya bazen politikacı el sıkışı denir. Bu hareketi yapan karşısındakine güvenilir ve dürüst olduğu izlenimini vermeye çalışırsa da bu tekniği yeni tanıştığı biri üzerinde kullandığında tam ters etki yapabilir

[Resim: %5B4%5D1612008171538_1879.jpg]Parmak ezici
Parmak ezici saldırgan "kabadayı" tipinin işareti gibidir. Maalesef, karşılığında bir laf etmek ya da burnuna yumruğu çakmak gibi fiziksel eylemler dışında bunu engellemenin bir yolu yoktur!

[Resim: %5B5%5D1612008171538_1879.jpg]Ölü balık
Çok az el sıkış biçimi ölü balık el sıkışı kadar iticidir özellikle de el soğuk ve terliyse. Ölü balığın yumuşak, uysal dokunuşu onu evrensel olarak istenmeyen bir şey kılar ve çoğu kişi özellikle de elin ters çevrilmesinin kolaylığı nedeniyle bunu zayıf karakter göstergesi olarak algılar.

[Resim: %5B1%5D1612008172252_1879.jpg]Bilek tutma ve dirsek kavrama
İki eli kullanarak el sıkışmanın anlamı karşıdakine duyulan içtenlik, güven veya hislerin derinliğini belirtmektir.

[Resim: %5B2%5D1612008172252_1879.jpg]Üst kol kavrama ve omuz tutma
Omuz tutuş ve üst kol kavrama karşı tarafın yakın mahrem bölgesine girmekte olup vücut teması da içerebilir. Bu hareket sadece el sıkışma sırasında yakın duygusal bir bağ hisseden insanlar arasında kullanılmalıdır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: vücut dilinin ABC si
[Resim: %5B2%5D1612008171538_1879.jpg]Memnuniyetsizlik gösteren kadın

[/quote]

harbi he sinir olduğum birininakrşısında böyle oturuyorum bide ayağımı sallıyorum yani gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: vücut dilinin ABC si
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[Resim: %5B2%5D1612008171538_1879.jpg]Memnuniyetsizlik gösteren kadın

harbi he sinir olduğum birininakrşısında böyle oturuyorum bide ayağımı sallıyorum yani gülücük
[/quote]

reyyancığım yani senden de bunu beklerdim zatengülücük sen hep böylesin Tongue hehe
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
RE: vücut dilinin ABC si
heee senle konuşurken özellikle Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
RE: vücut dilinin ABC si
ilginc bir karakter tahlili gerceklik payı nedir bilmiyorum gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: vücut dilinin ABC si
Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilginc bir karakter tahlili gerceklik payı nedir bilmiyorum gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: vücut dilinin ABC si
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:papagan Tongue

böğğgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.