You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Vücud Geliştirme Yöntemleri

Vücud Geliştirme Yöntemleri

Profesör
RE: Vücud Geliştirme Yöntemleri
O sadece bambaşka anlaşıldığını söylüyor anladığım kadarıyle ben burada bir düşmanlık anlamadım...Onu tanıdığım kadarıyle rahatsız olduğunuda sanmıyorum...Sanırım siz rahatsız oluyrosunuz..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
[/quote]

Nedir bu İran düşmanlığınızın nedeni ?...yapmayın etmeyin Müslüman bir ülkeden bu kadar RAHATSIZLIK hayır değildir.
[/quote]

yazdığım mesajın neresinden düşmanlık algıladınız bilemedim gülücük

dikkatli okursanız demek istediğimi anlarsınız mesheplere göre farklılı oluşabilir dedim...örnek verirken iran değil şöyle ifade etseydiniz " birçok müslüman ülkede " ibaresi koysa idiniz daha yakışık alırdı demek istedim..

ayrıca benimki düşmanca bir bakış değil..gerçek olan birşey varsa bu dünya da iran dan yüz kat daha müslüman ülkeler varken neden sadece iran örneğinizi verdiğinize karşılık bir cevaptı...

neyse bu tartışmaya girmeyelim konu uzar

velekim kimin hayırda kimin şerde olduğunu ALLAH tan başkası bilemez...şu bir gerçek ki ashabın isminin üzerine ayak basan hz ömer gibi mübareğe küfür eden bir ırk hayır da değildir..gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
İranı iyi bildiğim için örnek verdim
İbrahim içimde ki putları elinde ki baltayla kır
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sorun yok o zaman gülücük herkes bildiğinle sorguya çekilir...bizim bildiğimiz yanlışsa ALLAH bizi affetsin
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.