You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Vesveselerden kurtulmak ?

Yeni Üye
Öncelikle Selamunaleykum abilerim ,ablalarım.

Şu 1 hafta içinde şeytanın vesveselerinden sıkıldım artık. Bazı sitelerde çok takılıyorum ordaki ateistlerin lafları çok ağrıma gidiyor ama şüpheye düşüyorum. Hemen töbe ediyorum. Tam aklımdan derken yeniden geliyor aklıma. Kuran'ı Kerim okuyorum , oruç tutuyorum. Ama bir türlü aklımdan çıkartamıyorum.

Sureler okuyorum , dualar ediyorum. Kesinlikle Allah ile kötü bir düşüncem yok. Sadece okuduklarım aklıma takılıyor. Elhamdülillah Müslümanım ama ne olduysa 1 hafta içinde oldu. Günlerdir başka dinlerden Müslüman olanların konuşmalarını izliyorum.Hepsi o kadar mantıklı konuşuyor ki Müslüman olmaktan gurur duyuyorum.Ama aklımda düşünceler kalbimde bir acı hissettiriyor .Vesveselerden kurtulmanın bir yolu yokmudur ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Vesveselerden kurtulmak ?
oncelıkle oyle sıtelerden uzak durmanı onerırım,ınsanın dogru bıldıgını bıle yalana cevırırler ve cevırıyorlar.
vesveselerden nasıl kurtulursun? duzenlı ve kurallarına uygun namaz kılarak,kuran okuyarak ve kelıme ı tevhıdı cokca soyleyerek buyuk olcude kurtulursun kardescagazımgülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Vesveselerden kurtulmak ?
Takılmıyorm zaten artık. Zihnimden geçen benim düşüncelerim değil , başkalarının söyledikleri. Tavsiyelerine uymaya çalışacağım gülücük Eyvallah.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.