You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Vesveseden kurtulabilmek için??

Acemi Üye
S.a bugün oturarak idrar yaparken çok sıkışmıştım normalde idrarın nereye gittiğine bakarım fakat kademe kademe gelirya emınım cıkmadığına fakat gene vesveseye dustum ya saga sola sıçradıysa dıye.Şeytan sanırım artık benım kankam oldu.Ben son birkaç sey sormak ıstıyorum lütfen arastırın bulursunuz yazmayın bulamıyorum.Mezhep taklıtçılığıde olur cevaplarda

1-Namaz kılmayan bırı komple ustu vıcık vıcık ıdrar olsa her yere dokunsa degse dolasssa ne olur komple paklamalımıdır her yerı sonradan

2-Tuvallette olduki saga sola taşlara fln ıdrar sıçradı sonuçta oturduğumuzda kolumuz fln carpabılıyor bundan birşey oluırmu

3-Belirli araklıklarla acaba kacırdımmı dıye iç çamasırıma bakıyorum sık sık her 10 dkda vs. Kaçırmış olsam anlarım ama yapmadığıma emın halde yınede bakıyorum.Bakmasam ne olur?

İlk sorunun cevabı benım için çok onemlı artık su vesveseden kurtulmak ıstıyorum.Allah rızası için yardım edın bana.

Allah Razı Olsun ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Vesveseden kurtulabilmek için??
o ortamdakı kosullar neyı gerektırıyorsa onu yapman lazım gelır tabıkı ama temızlık ımanın yarısıdır demısler.eger uzerınde necaset varken gezmek senı rahatsız etmıyorsa bır musluman olarak,problem yok bızler ıcıngülücük
sen o sekılde saga sola degsem dıyorsun,sen her dokundugun yerın o bahsettıgın necaset bulasmıs bır sag sol gıbı olmasını ıster mısın?
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Elbette istemem ama yani birkez daha düzelteyim .Mecburi molarak yıkanacağın malzemeyi tutacaksın,ışığa basıcaksın,ya da geçerken sağa sola istemeden değmiş olacaksın bu tür koşullardan bahsetmek istemıştım aslında.Bir de şunu sormak istiyorum şeytan bana iyice bulasştı belli ki.. Çok sık vesveseye duşuyorum kaçırmış gibi oluyorum.Aslında iç çamaşıım fln takışıyor,kaçırmadığımı bılıyorum ama yinede bakıyorum 5 dk da 2 dkda sık sık gıdıp bakıp elımı yıkıyorum,elımı mahvettım artık sudangülücük peki şayet ki bakmasam da kaçırmış olsam ama bunu bılmesem ve namaz kılmıyacak olsam bunun için bir bılgı istıyorum bır de mumkunse..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
geçte olsa nıhayet net bır cevap aldımgülücük Zopr olacak ama bırakmaya calışacagım oyleyse.Allah razı olsun tu cevap verenlerden..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.