You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Vesvese, korku, kötü düşünceden kurtulmak için

Uzman

مَنْ أَرَادَ أَنْ يَصْرِفَ اللَّهُ عَنْهُ الْخَوَاطِرَ الرَّدِيئَةَ فَلْيَضَعْ يَدَهُ عَلَى قَلْبِهِ وَلْيَقُلْ : سُبْحَانَ الْمَلِكِ الْقُدُّوسِ الْخَلَّاقِ الْفَعَّالِ سَبْعَ مَرَّاتٍ ، ثُمَّ يَقُولُ : { إنْ يَشَأْ يُذْهِبْكُمْ وَيَأْتِ بِخَلْقٍ جَدِيدٍ وَمَا ذَلِكَ عَلَى اللَّهِ بِعَزِيزٍ }

Ebuu Hasan Şazeli Hazretleri demiş ki : Bir kimse içindeki vesveselerden kurtulmak isterse elini kalbinin üzerine koysun ve şöyle dua etsin :

سُبْحَانَ الْمَلِكِ الْقُدُّوسِ الْخَلَّاقِ الْفَعَّالِ سَبْعَ مَرَّاتٍ

Subhanel Melikil Guddûsul Hallâgil Fe'al

Bunu yedi defa tekrar etsin ve hemen arkasından şu ayeti kerimeyi okusun :

إنْ يَشَأْ يُذْهِبْكُمْ وَيَأْتِ بِخَلْقٍ جَدِيدٍ وَمَا ذَلِكَ عَلَى اللَّهِ بِعَزِيزٍ

Bismillahirrahmanirrahim.İn yeşe' yuzhibkum ve ye'ti bihalgin cedidin ve ma zalike alallahi biaziz.

--
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: Vesvese, korku, kötü düşünceden kurtulmak için
Allah Razı Olsun.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
paylaşım için ALLAH razı olsun kardeşim hep diyorum ve diyeceğim duaların gücü herşeyden ama herşeyden daha güçlü daha yüksek

RABBİM duaları kabul edilen acizane kullarından eylesin du edelim edelimki kötüye acizliğe düşenlerden olmayalım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Allah Razı Olsun , bunu bilmyodum ama ben her zamn Hasbnallahi venimel vekil bde la havle çkerim onlarda birebirdir ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.