You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Vefatıyla Çaycumayı yasa Boğan Öğretmen

Administrator
Benim Türkçe öğretmenimdi. Bugün aldığım haberle yıkıldım diyebilirim. Mekanın cennet olsun sevgili hocam.

Vefatıyla Çaycumayı yasa Boğan Öğretmen Şenol Gegekoğlu’nun Cenaze Programı Belli Oldu.

[Resim: fds1.jpg]

Özel Haber: Tunç Medya

Bıçakla yaralanma sonucu hastaneye kaldırılan Çaycuma İmam Hatip ortaokulu Türkçe Öğretmeni Şenol Gegekoğlu (36) tedavi gördüğü Zonguldak BEÜ Hastanesi yoğun bakım servisinde 30.12.2014 Salı günü hayatını kaybetti. Öğrencileri ve Öğretmen arkadaşları ve çevresi tarafından çok sevilen Gegekoğlunun ölümü Çaycuma’yı yasa boğdu.

Şenol Öğretmen’in Cenaze Programı

Şenol Gegekoğlu için 31 Aralık Çarşamba günü saat 10.30’da Çaycuma Yeşilkentte bulunan evinin önünde Kur’an-ı Kerim ve helalleştirme programı yapılacak. Daha sonra Çaycuma Merkez Yeni Camiine getirilecek olan Şenol Gegekoğlu için öğle namazının ardından cenaze namazı kılınacak. Şenol öğretmen ikindi namazını müteakiben Çaycuma Hacıosmanlar köyünde toprağa verilecek.

Tunç Medya olarak merhum Şenol Gegekoğlu’na yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine, öğrencilerine, eğitim camiasına ve bütün sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Vefatıyla Çaycumayı yasa Boğan Öğretmen
Allah rahmet eylesin inşAllah
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
inne lillehi ve inne ileyhi raciun

Allah merhuma rahmet, yakınlarına sabır versin..
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Rabbim ailesine ve sevenlerine sabır versin.. Mekanı cennet olsun inşallah..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.