You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
VEFAT…
Biricik varlığım, kurban olduğum, melek ruhlum, saflığın ve ahlakın abidesi olan canım anamı kaybettiğim için uzak kaldım, tüm dünyama kabus gibi çöken acı ne zaman diner, nasıl hafifler şu an bilmiyorum. İnşaAllah yine yeniden daha güçlü bir şekilde buluşmak dileğiyle güzelinsanlar. Dualarınızı eksik etmeyiniz inşaAllah. Tertemiz ruhuna bir Fatiha gönderirseniz Allah sonsuz razı olsun.
HER ŞEYİ SORGULA. 
VATAN-AHLAK-ADALET.
DÜŞÜNCEYLE SAVAŞMAK YÜCELTİR.

CUMHURİYET-LAİKLİK-DEVRİM...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: VEFAT…
Geçen yıl Temmuz ayında kaybettim bende annemi. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Bir insanın annesini kaybetmesi tarif edilemez bir şey. Allah sana ve ailene sabır versin.
Bu dünya bir pencere, her gelen bakar gider...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.