You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: Vefa...
işte bu vefa
teşekkürler kurasaki
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Sevdiğin insanlar için birşeyler yaparken karşılığı gösteriyorsan yada gözetebiliyorsan bu vefa olmaz
Alacaklı verecekli Görünmeyen bir tahsil defteri olur sabır kardeş
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Elbette sevdiğin insanlar icin birşey yaptığında bunun karşılığını beklemezsin ama aynı durumu düştüğün zaman Senide birileri sahiplensin merhamet etsin istemezmisin ..merhametin karşılığı zulüm olduğunda yine aynı şekilde düşünürmüsün gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Beni Rabbim sahiplensin yeter bana şah damarımdan yakın olan odur
Sevdiğim insanları Allah'ü Teala sevdirmiştir ondan ötürüde o kişilerden birşey beklemem çünkü
"Ve ellefe Beyne Kulubihim."Kalpleri Birbirine ısındıran, Allah'tır... (Enfal 63)

Hasbinallah ve nimel vekil ve nimel mevla ve ni'mel nasir. “Allahü Teala, bana yeter, O ne güzel vekildir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır.”

"Allah, kuluna yetmez mi?.." (Zümer Suresi - Ayet 36)
"...De ki: "Allah, bana yeter." Tevekkül edenler, hep O'na dayanırlar. (Zümer Suresi - Ayet 38)

Sevdiğim inansaları Rabbimin hediyesi olarak görürüm zaten hayat kısa yarınımızın garantisi yok Allah'ın emaneti olarak görürüm..
Aynı Değeri görmediğim insanlara karşıda bir sevgim vardır sonuçta bende olan eksiklikleri ve yanlışlıkları göstermiştir o insanlar
Bana kendimi düzeltmemi hatırlatır bu kişiler de
Bunların aksi benim nefsim için bencilliktir diye düşünürüm ben gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.