You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Emekli Üye
veee motorrrr :)
şimdi arkadaslar film cekıyoruz...
oyuna katılan kenıdne bı karakter bulcak ve replıklerı kendı belırleyecek..boyle boyle fılm cıkcak ortaya..her katılan kendıını tanıtsınkı fılm anlasılsın gülücük
kolay gelsın gülücük
ben mimar safak gülücük

......masamda bıseyler arıyorum...
__nerde bu nerde nerdeeeeeee!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: veee motorrrr :)
... ben de senın sekreterinim

-geldim efendım geç kaldım biraz gülücük dosyalar burdaa
Bunu ilk beğenen sen ol.
bn yıne sekreterım

hayır efendım makyaj dediğinz bi fondoten ruf parlatıcı far rimel göz kalmenınden ibaret yanigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
o sırada şirket sahıbının babası gelır (o kişi bnm gülücük)
deyttt daha dun geldın şirketın başına hemen en yeteneklı en sevdiğim sekreterımı mi kovuyosun sengülücük asıl bn senı kovuyorum gülücük
dergülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
şirket sahibinin oglu (yani ben)

ogul:babaaaaa ayıppp oluyo ama sevdigim sekreter felan kahkahabu ne ayak alla alla yaa bak annene söylerim seni

baba: oki oglum oki söyleme kurban olayım kimi kovarsan kov yeterki söyleme annene ifade:komik:

ogul :hah şöyleee yola gel baba ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
bi dakka bu filmin senaristi bnm ya ceso olum herkes bi konuşmada bi kişiyi canlandırabilir gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.