You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: Veda....
Şimdi bişey soylicem yine kötü ben olucam

La havle. ..
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Gitmesi gerekenler duruyorken sen neden gidiyorsun Zakir anlamadım
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
ben ani anina repleri kontrol.edemem ki tek tek zakir. keske goruntu alsaydin bizde bakardik.hakaret varmi yokmu diye. forumda kimse karsindakine o sekilde konusamaz. sen bana bak bana surda bunu demis diye bir mesaj iletmedin ki
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
dogru.ama ben replere baktigimda herhangi bisey goremedim . silinmis diyosun. sukut sildi dedin ona sordum ne yazmis diye. senim gitme sebebin ne ben onu da anlamadim yanigülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Zakir burada yeni değilsin, burası forum, ne tartışmalar oluyor biliyorsun;
o kadar kişi sana kal dedi, arkadaşlığımızın hatırı yok mu?
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.