ağlamak istiyorum
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
BALAM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şimdi Kapasam Gözlerimi...Uyusam...Gözlerimi Açtığımda, Seni Bulsam Yanımda...Hiç Gitmesen...
ne güzel oludu dimi abla...
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu yazılarıokuyunca zaten ağrıyan sol yanım hepten sıkışıyor
ne zaman bitecek bu ızdırap offf offff
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gözlerime Doldu Sana Dair İzler…Açtım Pencereyi Hızla…Ve Saçlarımı Savuran Rüzgara Anlattım Seni…İçimi Kasıp Kavuran Sessizliğe Rağmen, Senli Cümleleri Boğazıma Dizdim Birer Birer…Ve Yine Yuttum Sensizliği…
kabullenmeyi güzel tarif etmişedebiyatın gözünü seviyim bea :D
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu yazılarıokuyunca zaten ağrıyan sol yanım hepten sıkışıyor
ne zaman bitecek bu ızdırap offf offff
Belki bitmicek ızdırap ama gömülmeyi öğrenecek yüreğine
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.