You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ve Yine Yuttum Sensizliği:((

General

Gelişinin, Bir Gidişi Olduğunu Bile Bile Seviyorum Seni…

Bir Başka Güne Uyandım Bugün…Penceremin Perdesini Araladım Usulca…İçimi Sardı Yokluğun…

Gözlerime Doldu Sana Dair İzler…Açtım Pencereyi Hızla…Ve Saçlarımı Savuran Rüzgara Anlattım Seni…İçimi Kasıp Kavuran Sessizliğe Rağmen, Senli Cümleleri Boğazıma Dizdim Birer Birer…Ve Yine Yuttum Sensizliği…

‘Gelecek’ Dedim ‘Gelecek’… O An Seni, Sensizliği Ve Yine Seni Yaşadım…Düşündüm Saatlerce…Saklandım Yüreğimin Kıyısına…Ağladım Sessizce… Sana Ayırdım Bugünü… İlgi Bekleyen Bir Çocuk Gibi Sığındım Gözyaşlarımın Her Bir Damlasına…Kandırdım Kendimi, Hayallerime Aldanırcasına…

Ve Yine Sevdim Seni Kendi İçimde…

Gün Bitti, Sen Bitmedin…Uyumak İstemiyorum Artık…Her Gün Bitimi, Seni Kaybediyorum Kendimde…Yok Oluyorsun Ansızın…Kendimi Anlamsız Hissediyorum O An… Ve Yine Sabah Oluyor…Yeni Baştan Yaşıyorum Herşeyi…

Her Gün Sensizliğe Başlamak Beni Bu Denli Çaresiz Kılan…
Varlığına Seni Sığdıramıyorken, Yokluğuna Seni Sığdırmak Bana Dokunan!

Bir Gidişe Adını Yüklemek Canımı Acıtıyor…
Sen Bir Kere Gidiyorsun Ben Her Gün Bitiyorum…
Yüreğimden Uzaklara Attığın Her Adımsa, Kalbimin Feryadı…

Şimdi Kapasam Gözlerimi...Uyusam...Gözlerimi Açtığımda, Seni Bulsam Yanımda...Hiç Gitmesen...

Anlasana !
Gelişinle Hayat Bulan Gözlerime, Gidişini İzlemeyi Yakıştıramıyorum...

Alıntı...
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: Ve Yine Yuttum Sensizliği:((
Gelişinin, Bir Gidişi Olduğunu Bile Bile Seviyorum Seni…

allahrazı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: Ve Yine Yuttum Sensizliği:((
Tşk canım güzelmiş..
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
Şimdi Kapasam Gözlerimi...Uyusam...Gözlerimi Açtığımda, Seni Bulsam Yanımda...Hiç Gitmesen...

ne güzel oludu dimi abla...
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu yazılarıokuyunca zaten ağrıyan sol yanım hepten sıkışıyor

ne zaman bitecek bu ızdırap offf offff üzgün
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Gözlerime Doldu Sana Dair İzler…Açtım Pencereyi Hızla…Ve Saçlarımı Savuran Rüzgara Anlattım Seni…İçimi Kasıp Kavuran Sessizliğe Rağmen, Senli Cümleleri Boğazıma Dizdim Birer Birer…Ve Yine Yuttum Sensizliği…

kabullenmeyi güzel tarif etmiş gülücük edebiyatın gözünü seviyim bea :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.