Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Uzak Doğu Sporları ve Dinimiz
Uzak Doğu Sporları ve Dinimiz

Düşündümde Felsefe dersiyle aynı türde.Ordada ne imansızların felsefesini görüyoruz da etkilenmiyoruz burdada öyle sanırım.Neyse teşekkürler.

ama felsefesıne gırersen sakat
Düşündümde Felsefe dersiyle aynı türde.Ordada ne imansızların felsefesini görüyoruz da etkilenmiyoruz burdada öyle sanırım.Neyse teşekkürler. gülücük "
"Benim ki yeter demek" derken şunu demek istemiştim.O zamanlar aklıma gelmemişti.Düzelteyim yeni mesaj ile.
"Onların inançları kendine kalsın.İslam bize yeter.Tek Hak Din İslam'dır."
" Ben daha çok karate üzerine o teknikleri için gitmek isterim.Fakat kullanma kılavuzu gibi budizm ile ilgili şeylerde anlatılıyor.Ha öyle bir iman yönünden sapma olsa zaten bu kadar kurs yeri olmazdı diye düşünürdüm.Doğrusu bu heralde.Elbette amacım niyetim o teknikler ile savunma amaçlı bir spor öğrenmek.Özellikle niye karate?Çünkü çok serileri var çok değişik türleri var.Onun için.Onların inançları kendinde kalsın. Big Grin Onların inançları kendine kalsın.İslam bize yeter.Tek Hak Din İslam'dır.
Selametle kalın.Soma'daki ölen kardeşlerimizede Allah şehitlik mertebesini nasip eylesin.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi