You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Uyuyan Güzellllllll Minnoş

Uyuyan Güzellllllll Minnoş

Cvp: RE: Uyuyan Güzellllllll Minnoş
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy kedi bu beeee gülücük

:D günaydııın efendim gülücük evet kedicik nasılda rahat uyuyor dimi neyse buda kalsın yanlışlıkla 2 tane aynı konu gönderdim ama bakıyorumda farklı kişiler farklı konuya ikiside kalsın o zaman isteyen istediğine göndersin nasılsa kedicik aynı kedicik :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
..::fatik::.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

:D günaydııın efendim gülücük evet kedicik nasılda rahat uyuyor dimi neyse buda kalsın yanlışlıkla 2 tane aynı konu gönderdim ama bakıyorumda farklı kişiler farklı konuya ikiside kalsın o zaman isteyen istediğine göndersin nasılsa kedicik aynı kedicik :D

ilginç bi yaklaşım gülücük saolasın resim için bi zamanlar kedilerimle yatar kalkardım SmileSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
..::fatik::.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

ilginç bi yaklaşım gülücük saolasın resim için bi zamanlar kedilerimle yatar kalkardım SmileSmile

bende civcivlerimle ama kediler büyüyünce kesilip yenmiyo ama civcivler malesef :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: Uyuyan Güzellllllll Minnoş
..::fatik::.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende civcivlerimle ama kediler büyüyünce kesilip yenmiyo ama civcivler malesef :D

oy oy oy. bizimkilerde baktılar bizi ayıramıolar gittiler kediyi bi kenara attılar heraldegülücük garibim çok aramıştır beni üzgün sevgili gibiydik biz onlakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
..::fatik::.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende civcivlerimle ama kediler büyüyünce kesilip yenmiyo ama civcivler malesef :D

oy oy oy. bizimkilerde baktılar bizi ayıramıolar gittiler kediyi bi kenara attılar heraldegülücük garibim çok aramıştır beni üzgün sevgili gibiydik biz onlakahkaha

Aynı kaderi paylaşıyoruz demek ama ben mecburdum tavuk olunca yatılmıyo :D malum pisliyo :D ama kedicik küçükte olsa büyükte olsa tavuk kadar pis olmuyo...
bu aralar kediciklerle makro çekim olaylarına daldık senin kedicik burdan çıkıyormuş bide :D ünlü olur valla
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
kedilerde tüy döküo evin içinde yuvarlanıoduk biz ben okula başlamamıştım bile daha gülücük küçüktüm yaneTongue

kediyi görsem de hatırlamam kikahkahakahkahakahkaha
kim bilir nerde kediiciim üzgün
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Fatik çok güzel çekim olmuş yine ellerine sağlık...
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.