You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

UYKUSUNDA KORKANLAR İÇİN

UYKUSUNDA KORKANLAR İÇİN

Acemi Üye
UYKUSUNDA KORKANLAR İÇİN
Uykusunda korkan bir kimse, temiz bir kağıt üzerine safran,gülsuyu,ve misk ile Âyete'l Kürsî'yi yazıp da başının altına koyarsa, çok rahat uyur.Allahın izniyle şifa bulur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-07-2008, Saat:12:16 PM, Düzenleyen: hanzala61.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: UYKUSUNDA KORKANLAR İÇİN
efendimiz her gece yatmadan önce ellerini açar ihlas felak nas ve fatih surelerini okur eline üfler ve bütün vücudunu meshederdi

hertürlü bela musibetten korunmak için örnek almalıyız
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
karabasanlara da ayetel kursi iyi geliyorgülücük yani onlara kötü bize iyi geliyor başı dertte olan varsa gözlerine baka baka ayetel kursi okusungülücük

tecrube edilmiştir
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
yuh. karabasanla göz göze mi geldin.
neyse. kardeşim halleder. yaw senden de bunu beklerdim zaten. gözünün yaşına bakmamışsındır. :D
tırsıyor olsaydın felak nas okurdun (sakınma ayetleri) ama sen gözünün üstüne yumruğu ayetel kürsiyle çakmışsın.
budur kardeşim olay.
fark bu kardeşim.
kırmızı ! ! ! (fark var )

:D :D :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Aynen inandırıcı geldi zaten ben de aynısını yapıyorum.
hüla derken çoğu hülya oluyor. :D daha kayyuma kadar dayananabileni görmedim en babası hayyumda toz olur. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
))) ben neden korkayım onlar korksun benimle gözgöze geldikleri için

ve dedğiniz gibi ayetel kursiyi bitirmeden bitiyo olaygülücük hamdolsun herşeyin bir hal çaresini yaratmış rabbim
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.