You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Uykuda gördüğüm rüya hakkında.

Yeni Üye
Merhabalar gördüğüm bir rüyayı paylaşmak istedim, kararsız da kaldım ama anlatmadan duramıyor insan.

Bir bayan şöyle alçakta bir evin kapısında duruyordu, benimle birlikte yanımda birileri vardı. Babamı sordu bende içimden babam yoktur ben oğluyum diyordum. Babamın adı Edip.

Sonra bir adam vardı kötü niyetli ve güçleri vardı. Üstüne bomba bağlıyor ve binaları patlatıyordu ama bir süre sonra yeniden diriliyordu. Gömleğinin önünü açarak vücudunu gösterdi ama bomba bağlı değildi bomba olmadan patlatıyordu galiba kendisini.

Onu nasıl durduracağımı düşündüm daha sonra bir yılan gördüm bana saldırdı, yılandan nasıl korunacağımı düşününce daha önce gördüğüm bayan zihnimde belirdi ve bana görüntülü olarak zihnime bir şeyler gösterdi sonra hatırladığımı söyledim ve daha önceden biliyormuşum gibi yılana elimi uzatarak dokundum sonrasında bu yılan büyüdü ve bana itaat etmeye başladı, ve o anda da ne yapmam gerektiğini anladım.

Binaları patlatıp duran adamı yakalayarak yılanın önüne attım onu yuttu ve sonra değişmeye başladı, şekli değişiyordu eni sonu bir kuşa dönüştü pencereyi açtım oradan çıkıp gitti.

Rüyanın en başında da bayandan daha önce sarı saçlı orta yaşlı bir erkek gördüm kardeşi patlamada ölmüş ve bir yerde oturup bunu düşünüyordu, aşırı derecede sinirliydi hatta bu kızgınlığı kendi vücudumda hissettim her hücreme yayılmış gibiydi.

İnşallah hayırlara vesile olur diye düşünüyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.