You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

uydurma menkıbeleri din edinmiş bir sözde alim örneği

General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: uydurma menkıbeleri din edinmiş bir sözde alim örneği
osman ünlü bi ara evde annem çok dinlerdi tgrt uyduya geçmeden . dinlemişliğim var ama hatırlamıyorum küçüktüm .budamı saçma sapan kişilerden
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sahabeye, imam şafiye atılan iftiraları mesnedsiz şekilde kabul edip anlatan bir şarlatandır Allah ıslah etsin şerrinden ümmeti korusun.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben on yıldır okurum ve dınlerım bu adamı hıc oyle seylerını gormedım karagülücük
nerede ne zaman soylemıs o sozlerı gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
video paylaştım bakabilirsin.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yukarıda ımamı safıyı yada sahabeyı asagılayan bır ıftıra goremedım ben.asagılayan bolum neresı tam olarak kara?
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
imam şafinin ebu hanifenin kabrinde namaz kıldığını söylemek en büyük hakaret değil midir? koca ehli sünnetin en önemli müçtehidlerinden birinin fıkhın en bilinen bir konudan cahil olduğunu söylemekten başka bir şey değildir bu. sahabenin de peygamberin kabrini ziyaret edip tevessül ettikleri yalanını söylemiş. kabir ziyareti elbette yapılır, fakat duanın Allah katında makbul olması için araya birilerini almak demek mekkeli müşriklerin akidesini sürdürmek demektir.

Bunu ilk beğenen sen ol.
94 Model İnsan
Bu adamın, videodaki dedikleri saçmalıktır. Karadamlalar doğru söylüyor. Kabirden yardım istenmez! Allah'tan istenir.
UNUTMA!

Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;

Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kabirde namaz kılmanın haramlığı üstünde icma edilmiş bir konudur, yani bu konuda tüm delillere rağmen ısrar eden biri Allah korusun kafir olabilir, ki bir de bu fiili müçtehid bir imamın yaptığını düşünün çelişkinin hasıdır. bu dediklerini imam şafi sağken dese imam şafi lanetlerdi kesinlikle.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-05-2013, Saat:07:49 PM, Düzenleyen: karadamlalar.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.