You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Uzman
Cvp: RE: uydurcell:))
beyza:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:makinayla yıkadım zatenTongue:Dama ev soğuktu o yüzden üşüttüm:D

oy oy oyy kıyamazmış bacısı...beni çağırsaydın yardıma gelirdim galiba...gülücük

kendi halılarımızı yıkamam ama seninkileri yıkardık.hatta eniştemizede bir halı bırakırdık.onuda o yıkardı icýnicýnicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: uydurcell:))
TURŞUCELL:
EVDE Mİ KALDINIZ? EVDE YAZ 5536 YA GÖNDER.ANNENİZİN YERİNE BİZ SİZİN TURŞUNUZU KURALIM........
ÇEKİL EY NEFİS ÇEKİL, HAKİKATE PERDESİN !

HAKİKAT BAŞKA, SEN BAŞKA YERDESİN !...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
birinr cokmu sınırlendınız? döv yaz 2424 e yolla senın yerıne bız dovelım şeytanSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: uydurcell:))
karnınız mı acıktı acıktım yazın 137931204202 a gönderingülücük pizzacının telefon numarası cebinize gelsin SmileSmilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
bulantıcell
midenizmi bulandı bulantı yazıp 25425425472741086 ya kısa msj atın o sizin yerınıze kussun gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: uydurcell:))
Ne Alaka Cell

üstteki forum üyesinin ne dediğini anlamadınız mı arkadaşım derdin ne senin? gülücükyaz 68234832647320 a gönder ne dediğini bidaha açıklamak zorunda kalsınTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
anla artık cell
anlamada problem mi çekiyon. Hiç bişey yazma hiç bir yere de gönderme sen bırak bu işi :D:D:D:D cell
[Resim: xarkt2.jpg]

[Resim: xarkt2.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
iman cell
kaza yazıp 0 123 456 78 90 a gönderin türkcell kılmadığınız namazları kaza etsin :D
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.