You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

'Utancım' Kıyamda...

'Utancım' Kıyamda...

♥ Sagop´AşK`oLera ♥
'Utancım' Kıyamda...
Vurgun olduğum her şeyde ölümün esintisi var.Hem koşar hem ağlar ya
İnsan..

Bir kayıptır varlığım.
Bulunmamaya yeminli, aranmaya hevesli ne aramaya ne de bulamamaya hazır yüregim!

Geçmişe verebileceğin hiçbir şey yoktur ve gelecekten alabileceklerin
sınırsızdır.

Ey yar suskunluğum içine işlesin nefesin en zor yerindde ruhu haliyetim canlansın tadına bak o anın her an çekttirmenin o eşssiz bir dilimini tad
ölümün soğuk yüzü derler hani ölümü tatmadım,samimiyetsiligin verdigi duyguyu damarlarıma kadar hisettim ölüme eş değermidir?
ıhlamurları kokusunu içime çekerken bi kezde senin için
çekiyorum niyemi hisset diye,bunu yazarken hissiz biri oldunu unutuveriyorum
yine o güzel nağme gelir düşlere..
Aşkın ilk basamağını dahi çıkamadık.tutkularda takılıp kaldık.

ve RABBİM utancımız kıyamda titriyoruz YA İLAHİ affet
EY yusu-f seni anlıyamadık senin hayana utancımızı katık edemedik geç oldu fakat göz yaşlarımızı hıçkırıklarımı katık ediyorum. vuslatını cennete bırakttın.
vazgeçttim YA RAB! cenettede istemiyorum. senin vuslatın YETER
RAHMAN sadece senin tecellini istiyoruz biliyorumki bırakmassın sen incitmessin vurmassın terketmssin

YA RABBİ utancım kıyamda nankörlüğümüz kıyamda tevebelerim kıyamda sevgim sadakatim kıyamda kabul et RABBİM!
ve her insan konuşttuğu dille düşünür gecenin lacivert karanlığı
yürektte çıban gibi büyür kuraklığını yaşadığım umutlar
'la havle'sabrının son durağında..
.
ALLAHIM RUHUMU DARATMA KALBIMI KARARTMA BENI SENDEN BASKASINA YALVARTMA AMIN

[Resim: sigpic2959_12.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-01-2011, Saat:08:29 PM, Düzenleyen: 20Erva.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.