You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

..Üstteki Üyeye Ayet-i Kerime hediye etme..

..Üstteki Üyeye Ayet-i Kerime hediye etme..

..Edep Ya Hu..
RE: ..Üstteki Üyeye Ayet-i Kerime hediye etme..

selamunaleykum..
ıyısındır inş. zeynepcim.. paylastıgım bir yazıya bakmak için gelmiştim.. seninde bir kac yazını görünce.. cvp vermeden olmaz diye düşündüm.. En güzel Kelam Kuranı Kerımlede cvp vermek istedim..

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Aleykum selam canım..iyiyim çok şükür..sende iyisindir inşallah gülücük görünce gözlerime inanamadım ..dedim acaba yanlış mı okuyorum diye..Allah razı olsun senden..Çok güzel bir hediyeydi gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
Beni tebessüm ettirdin Allah razı olsun.. Rabbim daha iyi etsin inş. canım. yazılarını görünce yazdıgım başlıkların altına bende mutlu oldum acizanegülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Evet çok güzel paylaşımların var Allah razı olsun..Elimden geldiğince güncellemeye çalışıyorum gülücük açmış olduğun hatim başlığınıda devam ettirmeye çalışıyoruz inşallah gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
..ama cok üzücü hala o hatimde kalınmış olması.. arkadasların Hak kitabın üzerine düşmemiş olmaları insan üzülüyorSad
Rabbm merhametıyle buyursun inş. bizlere bu mübarek günlerde... Onun merhametine talibiz..

Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Aminn..Haklısın.. yine bir kaç arkadaş var çok şükür Allah razı olsun..bitirmeye gayret ediyoruz
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
...İnsAllah Rabbim ebediyen razı olsun.. tekrar görüşmek güzeldi canım.. ben müsade isteyim.. Allaha emanet ol.. Rabbım cümlesine Onun rızasında bir ömür nasip eylesin..

Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Nazenin revanada repten bişiler yaz görünce şaşırsın Smile oda sürekli bahsediyordu senden gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.