You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun ?

Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun ?

General
RE: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun ?
Fetvameclisi bir ara her gün soru alıyordu. Sonra sadece pazartesi almaya başladı. Sonra hiç almamaya başladı. En son hala böyleydi. Şimdi siz deyince nasıl sormuşki siteden diye baktım ve gördüm ki soru sorma kısmı açılmış. Hatırlatmanız iyi oldu yani, sağ olungülücük Gerçi Nureddin Hoca araştırma sorularıma bu tarz sorulara cevap vermiyoruz diyor, o konuda pek işe yaramıyor. Ama olsun araştırma sorusu olmayan sorularım da oluyor.

Şunu net söylemeliyim ki, Nureddin Yıldız Hoca siteden soru kısmını açmışsa size ergeç dönecektir. Eskiden bana da geç döndüğü oldu. Hatta bir ara bayağı bir geç dönüş oldu. Sitede yoğunluk vardı, sorular birikti o yüzden gecikme oldu deyip özür beyan ederek soruyu cevapladı. Ben görmedim hiç onun kabul ettiği soruyu cevaplamadığını. Bu konuda müsterih olun yani. Ama şunu da diyeyim Nureddin Hoca'dan uzun uzadıya bir cevap beklemeyin. Pek ayrıntıya da girmez. Siz soruyu soralı kaç gün oldu?

Nureddin Yıldız'a soru sorduğunu.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-08-2015, Saat:03:55 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
Kıdemli Üye
2 hafta oldu soralı, resim çizmleri hakkında sormuştum, şimdi cevap benim e-postaya mı gelecek?

Nureddin Hoca'yı seviyor Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-08-2015, Saat:04:02 PM, Düzenleyen: Haticee.
General
Resim çizimi biraz detayları olan konu değil mi? Nureddin Hoca sizi tatmin edici cevap vermeyebilir. Şimdiden söyleyeyim.

Evet e-posta adresinize geliyor cevap.

Köyde oturuyor olabilir. (tahmin)
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Nureddin Hoca her ne kadar akademisyen olmasa da, Mekke'de fıkıh lisans eğitimini almıştır. Yani bu sorunun cevabını o da çok iyi biliyordur da, işte kafa karışmasın diye kısa cevaplar veriyor. Bu sefer o kısa yazıyı nereye çeksen gidiyorgülücük

Size bir tavsiyem daha olsun. Faruk Beşer Hoca da hukukçu. Yani sizin sorunuzun muhatabı. Hocayla mailden birkaç hususu konuşmuştuk. Gelen cevap mailinde cep numarası yazıyordu. İsterseniz numarayı vereyim hocayla telefondan konuşun, sorunuzu sorun. Hoca sizi eminim tatmin edecektir. Hocanın fıkhına çok güveniyorum çünkü.

Hem telefonda konuşmak, yazıyla sormaktan daha sağlıklı olur her halde. Hem şuan sezon içi değil. Hocaların müsait olduğu zaman yani gülücük

Not: Hocanın cep numarasını ortaya yazmak istemiyorum. Her ne kadar maillerine imza olarak numarasını yazsa da izin almadan herhangi bir foruma yazmak istemiyorum. Repten yazarım, sonra hemen silerim.

Resim çizme fıkhını merak ediyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Çok sağolun evet resim çizmeyi çok seviyorum ama dinimizce uygun olmadığı söyleniyor, tamam bir daha çizmem ama çizdiklerimi de silmek istemiyorum, onun için soruyorum, Telefonum yok malesef arayamam e-posta olursa sevinirm... çok makbule geçer...

Yardımsever.... gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-08-2015, Saat:05:35 PM, Düzenleyen: Haticee.
General
Resim demeyin banagülücük Ne çektiysem resim ve müzikten çektim okulda.

Ortaokulda müzik dersinde flüt çalmamız istendi. İsteyen okuyordu notaları. İşte elimizle yukarı aşağı yapıyoruz ya onu diyorum. Ben de kolay diye okumayı tercih ettim; ama arakarnedeki iki nottan biri 1, diğeri 2 idi gülücük

Resim de aynı şekilde lisede mahvetti beni. Yapıyorum hoca 50 veriyor, 60 veriyor. Dedim ne yapacağım ya. Baştaki çalışmalardan sonra ödevi teslim etmeyi bıraktım zaten gülücük

E-postadan mail atmanızı pek tavsiye etmem. Cevap vereceğini sanmıyorum. Hocalar sadece kendi kitaplarıyla ilgili soru sorarsan cevaplıyorlar , bunu tespit ettim gülücük Geri kalan maillere yüzde 90'ı görmezden geliyor.

Telefonunun olmadığını.

Sitesindeki soru sorma kısmı zamanında çalışmıyordu. Şimdi çalışıyor mu bilmiyorum, siz deneyin yine de.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-08-2015, Saat:05:48 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
Kıdemli Üye
Peki anlıyorum, teşekkürler ilginiz için çok çok sağolun, Allah razı olsun sizden ....
soruyorum ama kod yanlış diyor sürekli...

Resim sevmiyor...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-08-2015, Saat:05:51 PM, Düzenleyen: Haticee.
General
Allah sizden de razı olsun.

Şimdi baktım da , soru sorduktan sonra güvenlik kodunu girin diyor; ama o kodun yazılı olduğu resim açılmıyor. Soru sorma kısmının çalışmadığını hatırladım da , sorunun tam olarak ne olduğunu bakınca hatırladım gülücük

Resim seviyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.