You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üretken Bir Müslüman Kadının Çantasında Ne Olmalı?

Üretken Bir Müslüman Kadının Çantasında Ne Olmalı?

Çalıkuşu
RE: Üretken Bir Müslüman Kadının Çantasında Ne Olmalı?
Gittiğim camilerde öyle bişey olmadığı için belki de aklıma hiç gelmedi. Açık hava sakin bi yerse gerçekten güzel oluyor. Benim için sadece piknik ortamlarında mümkün oluyor malesef.
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-07-2015, Saat:11:47 PM, Düzenleyen: sitare.
General
RE: Üretken Bir Müslüman Kadının Çantasında Ne Olmalı?
Bu yazıyı kim yazdi merak ediyorumgülücük)
Ülkemizin en buyuk sorunu bu mu simdi?

Listede cok boyle hayat kurtaran bir liste de degil hani. Waoow ben bunu düşünmemiştim dediğim bir sey de yok.
Aksine eksik.

Hem baskasinin cantasindan ayakkabi çıkabilir bize ne bundan. Belki ihtiyaci var olmasa bile keyfi koymuş olsun taşıyan o.)

Ulke sorunu mu bu ya.))

Ilkogretimde kendi boylari kadar agirliklarina yakin canta tasiyan cocuklar uzerine makale olsaymis daha faideli olurmus.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.