You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ünlülere sorduk .ihlforum...Bakın ne dediler..

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
İBRAHIM TATLISES
[Resim: ibo1ye6.jpg]
Urfa’da ihlforum vardı da biz mi üye olmadık..Tüm hlforum cuları çok seviyorum...gizliden gizliye takılıyorum ama siyaset bana göre değil,her yazdığımı siliyorum
[Resim: 325yd9.jpg]

Burdan bütün ihlforum üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum iyi aksamlar ihlforum her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız.

[Resim: 1651ft7.gif]

ihlforum üyelerine saygıyla duyurulur.!
ihlforum`da Moderatörler Kanununun D-Fıkrasının C Bendi aşağıdaki şekilde değişmiştir.!ihlforum Moderatör olacak kişi forum meclisindeki 367 toplantı yeter sayısını bulamazsa üye olarak kalacaktır.!

[Resim: firefly2bulentdn2.jpg]

Ayoll Ablaniz kurban olsun size Ne güzel paylasimlar yapiyorsunuz ihlforum gelecegi cok parlak üye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu
[Resim: 37058vo4.jpg]

Artik bende bundan sonra ihlforum `da spor bölümlerinde yayin yapacagim.Ugurcugum su son acilan konuyu geri al ,geri al bak iste orda konu basligina faul yapilmis ama admin arkadasimiz görmemis...
[Resim: 423x191saadettinteksoy4tg8.jpg]
Ben Saadettin Teksoy Bundan sonra bende sizlerleyim ihlforum `da sirlara karismis konulari gün isigina cikartacagim ihlforum Sakin ayrilmayin...

üzülerek kitliyorum ben eklemiştim...
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.