You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ünlü avukatın kaybettiği Tek dava

Profesör
Unlu avukat Petrocelli nin kaybettiği tek dava...

Unlu bir futbolcu karisini öldürmekle suçlanıyordu..Futbolcu yakalanmıştı... Ama karisinin cesedi ortada yoktu..

Duruşma Amerikan filmlerindeki gibiydi.. Futbolcu sanık sandalyesinde oturuyordu..

Kucak dolusu parayla tuttuğu avukatı jüriyi ikna etmeye uğraşıyordu:

"Sayın jüri müvekkilimin suçsuz olduğuna yürekten inanıyorum.. Buna az sonra sizler de inanacaksınız.. Neden mi? Bakin simdi 1'den 10'a kadar sayacağım ve müvekkilimin oldurduğu iddia edilen karisi bu kapıdan içeri girecek.. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10..."

Bütün jüri kapıya dondu... Kimse girmedi içeri.. Avukat bir savunma dehasıydı; oldurucu hamlesini yaptı..

"Bakin siz de kadının öldüğüne inanmıyorsunuz.. Çünkü hepiniz içeri girecek diye kapıya baktınız.. İste kararı

Buna güvenmenizi talep ediyorum.."

Jüri unlu futbolcuyu suçlu bulduğunu bildirdi ve dava bu şekilde sonuçlandı.. Mahkeme çıkısında avukat bayan jüri başkanına yaklaştı:

"10'a kadar saydığımda siz de diğer üyeler gibi kapıya bakmıştınız.. Neden böyle bir karara imza attınız?"

"Doğru" dedi jüri başkanı; "Ben de kapıya baktım ama müvekkiliniz kapıya bakmıyordu !...
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
RE: Ünlü avukatın kaybettiği Tek dava
kahkaha kahkaha hiç bir zaman zekıyım dıe ovunme senden zekılerı wardırSmile guzel bı pyls tsk belınay reyan.:D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
Jüri başkanı gerçekten dikkatliymiş gülücük ama avukatta iyi hamle yapmış yani. Her ne kadar kaybetsede davayı :D
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hehe iyiymiş demekki en iyisi benim çünkü hiç dava kaybetmedim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-11-2010, Saat:11:38 PM, Düzenleyen: AtMaCa.
Göğe Bakma Durağı.
Sevdim gülücük

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.