You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üniversitelere türbanla girilebilmeli mi?

Anket Başlığı: Üniversitelere türbanla girilebilmeli mi?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Evet, bu konuyu bu devirde tartışmak bile gereksiz 4 (66.67%)
Hayır, çünkü kamuda giyilecek kıyafetler yasalarla belirlenmiştir 0 (0%)
Hayır, çünkü laikliğe aykırıdır 0 (0%)
Başörtüyle evet, ama türbanla hayır 1 (16.67%)
Bence ; ??? 1 (16.67%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 6 (100%)

Uzman
[Resim: 26064.gif] [Resim: 25448.png]
------------------------------------------------------------------------

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
RE: Üniversitelere türbanla girilebilmeli mi?
örtüyü önce müslüman kadınlar önce vicdanlarıyla örtmeliler manasını bilmeliler eğer biz ler duruşumuzu kaybedersek ve örtümüzü milletin ağzına sakız olacak hale düşürürsek her türlü yasağada şaşmamalıyız islamcı bi yazar bu soruyu ona sorduklarında ben olsam önce bi çok başörtülünün örtünmesini yasaklardım demişti çünkü başörtüyü sadece şerefli müslüman ve hür kadınlar örterler hz . aişe örter hz hatice örter ... biz onlarla aynı yerde buluşmak istiyorsak önce bi kendimize bakalım çünkü hz AİŞE de örtülüydü ama nasıl örtülüydü şimdi hz AİŞE de örtülü bende örtülüyüm ama o daha iyi örtülü ve onun başımı açsammı açmasammı gibi tereddütleri yok e o zman ben hz aişe ye hakaret ediyorum örtümle bak bende senin gibi örtülüyüm ve senin örtün değil benim örtüm geçerli herkes benim gibi örtünüyor artık mı diyeceğizzHZ AİŞEYE . belki hz AİŞE YE DE SORSAK BU SORUYU O bize belkide yasak kalkmamalı derdi kim bilir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Girilmeli ,girilmemeli, girilebilir, girilmez, girilsin, girilse ne olacak , girilmese ne olacak,girilmedi ne oldu , giriliyor ne oluyor...Vakko aşkına girilir. Din aşkına girilmez...!
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
çağdaş hocam son noktayı koymuş :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
yahu soruşturdun mu benim meseleyi :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
1. TÜRBAN DEĞİL BAŞÖRTÜSÜ
2.İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ GİRİYOSA BAŞÖRTÜYLE GİRMEK BENİMDE HAKKIM...
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.