Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ÜNİVERSİTEDE BAŞINI AÇMANIN HÜKMÜ NEDİR ?
ÜNİVERSİTEDE BAŞINI AÇMANIN HÜKMÜ NEDİR ?
muri16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu [davayı bırakıp bırakmama - zoru görünce ne yapılmalı?] konusuna en güzel örnek hicri 0 yılında verildi.
idealist olun birazda
sen eğer müslüman Türksen din kardeşine sahip çıkacaksın
yok eğer sadece Türksen o zaman vatandaşına sahip çıkacaksın
ikisinden birini yapmıyorsan senin ve senin gibilerin bölücü terör örgütünden farkı yoktur
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onların derdini onlardan başka kimse bilemez burda söylemesi kolay
aynı zorlukları bizde yaşadık onca sene okuyosun üni. kazanıyosun ama birileri geliyor yooo olmaz sen örtülüsün alamayız diyor :kızgın:
beni ben olarak kabul etmeyen bir yerde hiç işim olmaz
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Zaruret haramı mübah kılar
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:muri16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu [davayı bırakıp bırakmama - zoru görünce ne yapılmalı?] konusuna en güzel örnek hicri 0 yılında verildi.
idealist olun birazda
sen eğer müslüman Türksen din kardeşine sahip çıkacaksın
yok eğer sadece Türksen o zaman vatandaşına sahip çıkacaksın
ikisinden birini yapmıyorsan senin ve senin gibilerin bölücü terör örgütünden farkı yoktur
belki müslüman değilim.belki soyuma türk denmesine rağmen insanlığı türk-japon diye bölmeye karşıda olabilirim.ama belkide bu ülkenin birazda bölücülere ihtiyacı vardır.işleri iyi ve kötü diye bölen bölücülere.
bu iş bence kötü bir iş.herkes görüyor.bende gördüğümü söylüyorum.
benim hiç bir zamanda sahip çıkılacak din kardeşim yada sahip çıkılacak vatandaşımda olmadı.ama inandığım doğrulara hep sahip çıkarım.
[Sizden herhangi biriniz bir kötülük görürse, onu, hemen eliyle değiştirsin. Eğer buna gücü yetmiyorsa, diliyle değiştirsin; ona da gücü yetmiyorsa, kalbiyle değiştirsin, imanın en zayıfı da budur.â?� (Buhari-Müslim)]
şimdi 70 milyonluk müslüman türk ülken inandığı doğrulara sahip çıkmıyorsa, arada bir çıkanlarda zoru görünce siniyorsa.hepsi bölücülük mü yapıyor?
şimdilik doğrularıma sahip çıkmak için sadece 1 oy hakkım ve boynumun üstünde bir kellem var.
ama ikisi içinde bir doğrumdan vazgeçmem.sen merak etme kartalım ilerde bir gün başbakan fln olabilirsem.yasak masak kalmıycak .söz.
kendi kendinin başbakanı olabilirsen ne mutlu sana
şimdi 70 milyonluk müslüman türk ülken inandığı doğrulara sahip çıkmıyorsa, arada bir çıkanlarda zoru görünce siniyorsa.hepsi bölücülük mü yapıyor?
cevap:Türkiye cumhuririyeti hukuk devletidir elbette görüş ayrılıkları olacak benim yalnış bulduğum şey Mustafa Kemal Atatürkün laiklik ilkesini ihlal edenlere taviz verilmesi
Ülkesini seven başörtülü vatandaşlarımıza destek olmazsak bu iş düzelmez
dinimizin ilk emri 'oku' bunu esas alan tüm din kardeşlerimi saygıyla anıyorum
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet malesef fakat bu düzen başörtülü vatandaşlarımızın elini taşının altına koymadan düzelemez
Zaruret haramı mübah kılar
hiçbir şey haramı mübah kılamaz bu kişinin kendini aldatmasıdır
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi