You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ÜMMETİN YAŞAYAN VEYA YAKIN ZAMANDA KAYBETTİĞMİZ EN ŞEREFLİLERİ KİMLERDİR SİZ CE ?

ÜMMETİN YAŞAYAN VEYA YAKIN ZAMANDA KAYBETTİĞMİZ EN ŞEREFLİLERİ KİMLERDİR SİZ CE ?

köyün delisi
RE: ÜMMETİN YAŞAYAN VEYA YAKIN ZAMANDA KAYBETTİĞMİZ EN ŞEREFLİLERİ KİMLERDİR SİZ CE ?
çağdaş kubidik zübüdük yorumlar yapıyosun sonra da saygı diyosun..beklediğin de tepki görüp enerjini boşaltmak biliyorum..ama hiç gerek yok inan..damarımıza basma istersen..zaten canımız burnumuzda..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: ÜMMETİN YAŞAYAN VEYA YAKIN ZAMANDA KAYBETTİĞMİZ EN ŞEREFLİLERİ KİMLERDİR SİZ CE ?
NanoTech Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya ben hayatta olmayanlar anladım ilk an bu yüzden bi ekleme yapıyorumgülücük;Necmettin Erbakan

:sırıtık::sırıtık::sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: ÜMMETİN YAŞAYAN VEYA YAKIN ZAMANDA KAYBETTİĞMİZ EN ŞEREFLİLERİ KİMLERDİR SİZ CE ?
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çağdaş kubidik zübüdük yorumlar yapıyosun sonra da saygı diyosun..beklediğin de tepki görüp enerjini boşaltmak biliyorum..ama hiç gerek yok inan..damarımıza basma istersen..zaten canımız burnumuzda..

abidik zubudik die... nese icon
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çağdaş kubidik zübüdük yorumlar yapıyosun sonra da saygı diyosun..beklediğin de tepki görüp enerjini boşaltmak biliyorum..ama hiç gerek yok inan..damarımıza basma istersen..zaten canımız burnumuzda..

abidik zubudik die... nese icon

söyle söyle içinde kalmasın karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: ÜMMETİN YAŞAYAN VEYA YAKIN ZAMANDA KAYBETTİĞMİZ EN ŞEREFLİLERİ KİMLERDİR SİZ CE ?
yok ben söyledim zaten için rahat olsun mrak etme.... ama yansımadı foruma.... Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
zuhahagülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:himmmmmm???

Madem o kadar çok biz niye bu haldeyiz..

Zillet içinde

belkide tersten okumak lazım

bu halde olduğumuz için çokturlar ha

Rahmet...

konu güzeldi güzel de devam edecektir eminim teşekkürler...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
94 Model İnsan
Bence yakın zamandda kaybettiğimiz bu kişi; Mahmud Esad Coşan,
Yaşayan ise Ahmet Mahmut Ünlü ya namıdiyar Cübbeli Ahmet Hoca.
UNUTMA!

Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;

Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.