You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ülke durumunun özeti. Dilek kutusu dedin mi...

ülke durumunun özeti. Dilek kutusu dedin mi...

.
RE: ülke durumunun özeti. Dilek kutusu dedin mi...
Okumak o kadarki zaman alıyor demekki (!)
Tablodaki çıkarımlar ;
1.Okuma- yazma oranı oldukça düşük
2.Oldukça yardımsever bir milletiz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
3. Şu olabilir -ki sanırım büyük ölçüde bu madde; hiçbir şeyi anlayıp dinlemeye vaktimiz yok, pekçoğumuzun bizlerden maddi bir talebi olduğuna inandığımız bir devir..yeterki o anı, zaman dilimini geçiştirelim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-02-2015, Saat:03:19 PM, Düzenleyen: Mihman.
...
Dilek ve şikayet kutusuna para atan başka bir millet daha yoktur herhalde:-)

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Oraya o paraları atanlar sadaka kutusuna alışveriş fişi ve çöp atanlar galiba gülücük

Mensup olduğum toplumu eleştirmek istemiyorum. Bu benim haddim değil, böyle bir hadde kim sahip olabilir ya da olabilir mi onu da bilmiyorum. Biz kendimizi düzeltmeye başlarsak düzelme olacağı umudunu taşıyorum sadece.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.