Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Uğur Düdar'a süper kapak
Uğur Düdar'a süper kapak
ama nefret edin yada sevsinler diye koymuyorum.farkında olun diye koydum.benzer bi uğur dündar stv haberde de var :D
ayrıca ezanın hoperlörle okunmasına bende karşıyım.iran islam cumuriyetine gidin bakın.orda ezan diye bişey yok.kılmak isteyen saati biliyor ztn gidiyor camiye kılıyor.
sadece çıplak sesle okunmasının daha şık olduğunu ve kulağa yakıştığını düşünüyorum.
saçma saçma konuşma bence
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..

peygamberimiz zamanında da ezanın vaktini insanlar zamanla öğrendiler ama peygamber böyle bir uygulamayı durdurma gereği duymadı...ve bence o devirden kalan en güzel miraslardan bir tanesi ezan..kıymetini bilmeyenlere yazıkk
ezan çıplak sesle daha güzel olur tabi çirkin bet sesliler okumasın rica ediyorum
bizim burda bi müezzin var Allah selamet versin susması daha eftal!..Ama günümüz koşullarını düşününce hoparlör gerekli bir materyaldir..bu arada izleyemediğimden mütevellit u.dündar'ın ne saçmaladığını bilmiyorum...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi