Çok takıntılı bir insanım ben.Rahatlamak için soruyorum bu soruları.Sağolun çok yardımcı oldunuz şimdiye kadar bana.Biraz da olsun düzelme var merak ettiğim birkaç soruyuda sormak istiyorum size.
1-Birkaç damla kaçımış insanın donuna atlet fln değer içine sokunca,o atlete değdiğimizde bize necaset bulaşırmı veya atlet necasetli sayılırmı
2-Tuvalet taşlarına sıçrayan necasetin hukmu ve yine bize necaset bulaşıp bulaşmadığı(eğilerek yapıldığı halde ki)
3-Çok çok Eğilipte hayamı kastırdığımda,eğilme hareketlerimde niyeyse içimde birikik idrar oluyor ve bu neredeyse avuç ayasının yarısı kadar bir idrar oluyor.Kastığımda dışarı çıkıyor.Bunun bir tek bende olan bir sorunmu olduğu yoksa genel anlamda herkeste böyle birşey olup olamayacağını
4-Namaz kılmayan ,kuran okumayan insan Necaseti sadece üstündekileri çıkarıp ,gusul alırsa o kaçırdığı yeri fln sılmezse yine bu tur necasetın hukmu nedir
5-Mesela insan ayaküstü kaçırırsa halıya necaset gelmez belki ama ola ki geldi.Fakat farkedemedi.Bunun Hükmü
6-Sık sık kaçırmış gibi oluyorum ve iç çam. bakıyorum her 10 dk bir diyebilirim şayet bakmasam ama kaçırmış olsam bunun hukmu nedir
7-Birde 2 sene boy. psik. olarak altıma kacırdım ılaç fln kullandım su an duzgunum fakat etkısınden kurtulamadım uyandıktan sonraq acaba uyurken kasılıp kacırdımmı dıye sabah kullandığım kışısellerı temızlemeye calışıp mutlaka gusul alıyorum 2 saatım fln gıdıyor bıde bunun hak. bılgı ıst. mumkunse.
Hanefi mezhebindenim,çok arastırdım fakat bunlara uygun birşey ınanın bulamadım,kuçuk yastan ıtıbaren temel dın dersı alıp ,kuran okudum,namazla buyudum fakat artık hepsınden uzagım,necaset kavramı dını kıtaplarda sadece 1 sayfadan ıbaret fakat seytanında turlu turlu hılesı var.Mezhep taklıtçılığı yoluylada olur cevaplarınızı dört gözle beklemekliyim
Teşekkürler