You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
twitter yorumları
Kaç yıldır yaşıyorum THY ile kurban derileri arasındaki bağlantıyı çözememiştim... Ne yapıyorlar, koltukları mı kaplıyorlar?...
@DogaDuzenli

Çetin Doğan “İlahi adalete sığınıyorum” demiş... Cami bombalamaya niyet etmekten ilahi adalete... Wooow sağlam dönüş...
@omrprlk

Her nesil “Nerede o eski bayramlar” dediğine göre kıyamete kadar sürecek bu uzaklaşma maalesef...
@PerezdoKuelyar

Aslında bayramlar aynı, ama değişen insanlar. Önceden evlatlar-torunlar yaşlılara ziyarete gitmek için can atardı.
Şimdi ise telefonla sosyal medya ile bayram kutlanıyor ve böyle olunca da evlatlarımız aile ilişkilerini unutuyor...
(Muhammet Ünlü)

Spor hakkında fikir almak istediğim zaman spor gazetelerine bakar ve orada yazılanların tam tersine inanırım... Şu durumda Mancini süper hoca...
@nilay_ca

Q, W, X yasakları ile bu harfleri kullananlarla ilgili ceza davaları da kalkınca yargının rahat bir nefes aldığı belirtildi.
@ZeitungGaste
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: twitter yorumları
[Resim: 1451378_422336171201355_1275239579_n.jpg]

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
ilk ve son espiri guzeldigülücük)
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Aslında bayramlar aynı, ama değişen insanlar. Önceden evlatlar-torunlar yaşlılara ziyarete gitmek için can atardı.
Şimdi ise telefonla sosyal medya ile bayram kutlanıyor ve böyle olunca da evlatlarımız aile ilişkilerini unutuyor...
(Muhammet Ünlü)

doğru söylemiş
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
[Resim: 1472826_774907522526153_1487136384_n.jpg]

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.