You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
twitter seçmeleri
Gece Gelen Arıza
Şarkılı türkülü programlarda 3 dakka önce ağlayıp 5 dakka sonra göbek atan abiler ablalar olmasa unuturdum hüznün geçen bir şey olduğunu.

Evrim Güvenç
BİM bari bi de ‘Le Aşk’ yapsın, hepimiz alalım. Yoklukta gider en azından.

Linkoln
Kırım Kongo Kanamalı Ateşi nedir arkadaş ya? Kırım nere Kongo nere.. Nerde buluştunuz, nasıl bir araya geldiniz de böyle bişey ortaya çıktı?

Le’özgür
Günün en güzel zaman dilimi, uyandıktan sonra yataktan çıkana kadar geçen süre. karpuzun göbeği gibi, onu al gerisini at.

AbSurDMaN
Komşudan gelen tabak bizim tabakların arasında o kadar yabancı ve dışlanmış duruyor ki birazdan dile gelip “abi götür beni buradan” diyecek.

tekerleklibavul
Oda şartlarındaki bir Nermin Teyze, en az 90 dakika hastanelerdeki doktorları birbiriyle karşılaştırabilir.

alper
Evde hepsini biliyorum ama buranın Atmosferi farklıymış cidden ya :D - Neil Armstrong

Evrim Güvenç
Sokrates: “Bildiğim bir şey varsa o da hiç bir şey bilmediğimdir.” Polis: “Elektrik verin!” Sokrates: “Abi tamam biliyorum Aristo yaptı!”

Autotroph
Mahallenin bakkalı face iletisine ‘Belkide Adam Gibi Sevenlerin Aldığı Bir Ödüldür yalnızlık’ yazmış. Ben gidip nasıl ekmek alayım şimdi.

tekerleklibavul
Beyaz giyme söz olur, siyah giy de toz olsun. (Kuru temizlemeci)

AbSurDMaN
Bu Pringles kutularını da öyle bi tasarlamışlar ki ben bununla kesin bişey yaparım diyorsun ama hiçbişey yapamıyorsun.

ozguRugzo
bi de “arkeologlar üç bin yıllık tabak buldu” diye haber yapıyolar. adam onu 3 bin yıl önce kaybetmiş, şimdi bulsan ne faydasweoıhsdgl

Linkoln
Clark Kent “kalıbının adamı ol” lafına nasıl alındıysa, adam gitmiş bütün kalıbını ortaya çıkaran bişey giymiş.

Ozan
Karınca çalışkan değil hırsız. Çalışkan dediğin kendi ekmeğinin peşinde olur bu hayvanların gücü yetse elimdeki tostu alacak.

Seloe
Saç ektirirsem peyzaj mimarina ektirteyim, tasarlatayim da zengin olduğum belli olsun.

Papa
yıh yıh soyanlara / soyup kaçıp doyanlara / insana kıyanlara / yıh nefsine uyanlara yıh -barni moloztaş

gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: twitter seçmeleri
Gece Gelen Arıza
Torricelli kusura bakma ama abicim bana hiç bilim adamı gibi gelmiyorsun. Daha çok İtalyan bir forvetsin benim gözümde.

Murat Yıldırım
Candy Crush’ın bana iyi gelmediğini bu sabah uyandığımda “Her yeri yıkmak lazım” dediğimde anladım.

Arda
Bakkala git, plastik topu fileden çıkar, çizgisini ortala, çevirerek havaya at, top havada fırfır etmiyorsa yamuk değil. Parayı öde, topu al

önder halis
Sen damla ol, ben de gözlük. tak beni yarim yarim, bak beni yarim yarim, Ray Ban’i yarim yarim, oy beni beni.

Linkoln
Otoparka para vermemek için inat ediyoruz, sonra park yeri bulana kadar harcadığımız benzinle daha çok zarara giriyoruz.

özgür
Bebekler herkesin “attaa abucu bubucu baapoçun” gibi tuhaf sesler çıkarttığı bi ortamda konuşmayı nasıl öğreniyorlar acaba.

tekerleklibavul
LYS’ye hazırlansam denemede boş bıraktığım sorulara “Heh heh heh sizi de boş bırakmaya gelmiyo ha” derdim. Bi de heyecandan gülerdim kesin.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: twitter seçmeleri
"Sen damla ol, ben de gözlük. tak beni yarim yarim, bak beni yarim yarim, Ray Ban’i yarim yarim, oy beni beni."

Hah hayy süperdi :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.