You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

twitter'den seçmeler

twitter'den seçmeler

Profesör
twitter'den seçmeler
tekerleklibavul
Ben saatimi ileri aldım. (Benjamin Button)

Gece Gelen Arıza
(Biriniz çıkarken şu parantezi kapatsın

Linkoln
Daha cevabı işaretlerken diğer elim silgiye gidiyor. Ben böyle kararsızlık görmedim.

özgür
-oğlunuzun adı ne? +demir. -niye arka bahçeden mi çıktı? mıknatıs mı yapışıyor? niye demir?

Evrim Güvenç
İnsanlık çok ilerledi, arkalara doğru. Bi şoför de demiyor ki ‘Aga biz nereye gidiyoruz?’ varsa yoksa ‘İlerleyelim beyler!’ Sıkıştık abi!

Mal Tweetler
Ben outlook’u yanlışlıkla açıp aceleyle kapatalım diye koymuşlar sanıyodum; gerçekten kullanılan bi programmış ya la.

AbSurDMaN
Sivrisinek gibi bir yaratık için 10 harf harcarken AT gibi heybetli ve asil bir hayvanı sadece iki harfle tanımlamamız çok saçma.

Emre
Şişli’de bir gün yanıma bir adam gelip bana “buradan Bursa’ya nasıl gidilir” diye sormuştu. O gün bu gün işte hiçbir şeye şaşırmıyorum.

Kurşunkalem
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: twitter'den seçmeler
Evrim Güvenç
Solaryumcuya güven olmaz, insanın yüzünü kara çıkarırlar.

Mal Tweetler
Hani boş bankamatiğe 3 adım kala bi amca önüne geçer ya işte o yaralar insanı, o amcanın işlemi de 3 saat sürer ya, işte o öldürür insanı.

Ahmet Melikoğlu
Ajda Pekkan’ın çocukluğuna inmeyi başaran Psikolog; mesleği bırakıp arkeolog oldu

özgür
dolmuşçu emek’te inicem dediğim halde geçtikten sonra indirirse “bu yolculukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” der laf sokarım.

ADETABİRMARSTAKİSU
Ali Ağaoğlu’nun evinin altından yüksek gelirim hattı geçiyomuş

Ilgaz Uygun
Et reyonundaki inanılmaz mantık hatası: DANA KUŞBAŞI.

Gibicibicis
Közün bittiği yer: Nargile Cafe

Aylin Acar
Buz dağının görünmeyen kısmı da soğuktur.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.