You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Türklerin TÜRK Düşmanlığı! (Cuma Vaazı)

Kıdemli Üye
Günümüz Türk insanı ne düşünüyor biliyor musunuz?

Ben Sağcıyım:

-Atatürk'ü sevmem!
-Recep Tayyip'i severim.
-Şeriat istiyoruz.
-Halife istiyoruz.
-Osmanlı istiyoruz.

Ben Solcuyum:
-Herkesin dini kendine.
-Atatürk'e küfreden ...
-Şeriat saçma!
-Laiklik istiyoruz.
-Kahrolsun Osmanlı!

Şimdi gelelim bu insanların hatalarına...

Kardeşlerim. Bir Cuma vaazı niteliğinde olur İnşAllah!
Yüce Rabbimiz Kur'anda şöyle buyuruyor:
"Allah'ın ipine sımsıkı sarılın. Sakın yolundan ayrılmayın."

Alemlere Rahmet olarak gönderilen son Peygamber Muhammed (s.a.s.) şöyle buyurmaktadır:
"Allah'a iman et ve emrolunduğun gibi dosdoğru ol!"

Peki ne demek bu? Günümüz insanı maalesef İslam'ı öylesine kötü tanıyor ki ya İslam'dan çıkıyor, ya da reform hareketleri başlatıyor ki gerçek İslam bu değil. İnsanların bazı şahısları ilahlaştırmaları (farkında olmadan) küfre sürüklemektedir. Ne yazık ki günümüze kadar birçok diktatör kimse başa geçmiş Tanrı gibi her istediğini yapmış, Kur'ana çöl kanunu demiş, ve sanki Tanrı (haşa) kendileriymiş gibi insanları köle gibi çalıştırmışlardır.

İslam, bir hikmet dinidir. Bir ahlak dinidir. Halifeliğin kaldırılmasının sonuçları da ayrıca bellidir. Eğer halifelik kaldırılmasaydı, IŞİD ortaya çıkmazdı, İslam doğru olarak tanınırdı. Halifelik kaldırılarak hem Türklüğü, hem de İslam'ı yıkmaya çalıştılar. IŞİD, kafasına göre kafa kesiyor. Taliban, insanları hayvan gibi çalıştırıyor. Daha sayayım mı? İslam kötüleniyor. Yanlış tanınıyor. Uzaktan bir kimse İslam'ı görünce herhalde yamyam olduğumuzu düşünür. Açıkçası ben de öyle düşünürüm. İslam'ı yaymıyorlar, içten yıkıyorlar ki bunu milletimiz de farkında değil. Herkes sağcı-solcu kavgası peşinde. Herkes "SAĞCIYIM, SOLCUYUM" diyor. Ama kimse "BEN TÜRKÜM" demiyor. Neden? Çünkü İslam'ı bilmiyorlar. Faiz meşrulaşmasaydı, şeriat kaldırılmasaydı belki de bunlar olmayacaktı!

Aziz mü'minler! İnsanları uyarmaya çalışın. Dinimizi, vatanımızı yıkmak için insanlar Karikateist tarzı sayfalarla bilinçsizce ateist oluyorlar. İmanlarını çalarak, milletimizi, vatanımızı yıkmaya çalışıyorlar. Osmanlı'yı kötülüyorlar, Bir taraf da TC'yi kötülüyor. Biz yamyam değiliz ey ahali! Biz yamyam değiliz hristiyanlar. Gerçek İslam'ı yaymak için ölümüne de olsa çalışacağız.

Sözlerimizi, bir hadis-i şerifle bitirmek istiyorum:
"İnsanların iman bakımından en iyileri, ahlak bakımından en iyileridir."

Allah'ım! İslam'a ve Müslümanlara yardım et Ya Rabbi!
Elhamdülillah, Müslümanım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Türklerin TÜRK Düşmanlığı! (Cuma Vaazı)
Amin..
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Türklerin TÜRK Düşmanlığı! (Cuma Vaazı)
amin

zaten sağcı solcu diye diye bu ülkeyi gerilettiler ya
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.