You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Türkiye'nin konuştuğu vahşette karar!

Profesör
Kayseri'de eski kayın biraderinin 2 çocuğunu dövdükten sonra kuyuya atan ve bir çocuğun ölümüne sebep olan kadına, ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıl hapis cezası verildi.

[Resim: Xun2c_1488186999_3909.jpg]

Kayseri'de eski kayın biraderinin 2 çocuğunu dövdükten sonra çuvala koyup kuyuya atan ve bir çocuğun ölümüne sebep olmak suçundan tutuklu yargılanan kadına, 10 yaşındaki erkek çocuğunu öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yaşındaki kız çocuğunu öldürmeye teşebbüsten ise 20 yıl hapis cezası verildi.

BAKANLIK DA DAVAYA MÜDAHİL

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık Rukiye T.(28) NevşehirKapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya katıldı. Ölen 10 yaşındaki Mehmet Ali T.'nin babası Kamil T.(35), annesi Elif T.(28) ve avukatlar duruşma salonunda hazır bulundu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı da davaya müdahil olarak duruşmaya katıldı.

Önceki celse akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için İstanbul, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilen sanık Rukiye T. (28)'nin akıl sağlığının yerinde olduğuna dair rapor geldiği öğrenildi.

Mahkemede karar verileceği uyarısı ile son sözü sorulan sanık Rukiye T., "Bir diyeceğim yok. İsteyerek ve bilerek yapmadım. Bu yaptığım eylemden dolayı çok pişmanım." dedi.

MİNİK KIZ 'ÖLÜ TAKLİDİ YAPARAK KURTULDUM' DEMİŞTİ

Kuyuya atıldıktan sonra yaralı kurtulan 7 yaşındaki E.T. ilk duruşmadaki pedagog eşliğindeki ifadesinde yaşadığı dehşeti şu sözlerle anlatmıştı:

"Ağabeyim Mehmet Ali ile bakkaldan eve doğru gidiyorduk. O sanık kadın bizi çağırdı, evine girdik. Odaya girdik, bizim boynumuza ip bağladı, bize bağırdı. Ağabeyimin kafası sedire çarptı. Beni boğarken ben de ölü taklidi yaptım. Bize galiba uyuşturucu iğne vurdu. Ayrı ayrı çuvala koyup bizi kuyuya atmış. Ben çuvalda sürüklendiğimi hatırlıyorum."

SANIĞA EN AĞIR CEZA VERİLDİ

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanığa 10 yaşındaki erkek çocuğunu öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yaşındaki kız çocuğunu öldürmeye teşebbüsten ise 20 yıl hapis cezası verdi. Sanığa herhangi bir indirim maddesi uygulamayan mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına hükmetti. Karar sonrası çocukların yakınları adliye koridorlarında gözyaşlarına boğuldu.
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Türkiye'nin konuştuğu vahşette karar!
Insallah cikamasin vicdansiz...

Allahim korusun yavrularimizi
Düsmana firsat vermesin.
Dost istersen Allah yeter
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Merhamet, insanlık madeninin en kıymetli cevheriydi..

Gürültü yaptı diye komşusunu bıçaklayanlar, basit bir konudan dolayı tartıştığı, eski dost ve arkadaşını öldüren insanlar, okullarda kız arkadaşı için kantinden bıçağı alıp arkadaşına saplayan öğrenciler, içi insan dolu otobüse molotof kokteyli atabilecek kadar hainleşmiş insanlar, gösteri yaparken, dükkânların camlarını indirecek, hatta hırsını alamayarak yerdeki kaldırım taşlarını sökerek fütursuzca çevresine atan vahşileşmiş insanlar, komşusunun camını indiren arabasını yakan, başkasının dükkânını yağmalamaktan haz alan, zevk alan bir insan kitlesi.
Hâlbuki insan olmanın en büyük özelliği değil miydi merhamet? Yüce Allah Rum Sûresi 21. âyet-i kerîmesinde “Aranıza sevgiyi ve merhameti koydum.” demiyor mu? İşte bunları göremediğimizde anlıyoruz ki merhamet duygusunu kaybettik.

Merhamet duygusu yoksa problem var. Dert var. Kötülükler vardır.Toplum olarak bu konuya el atmakzorundayız...

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
işte iyiliğe ruhsatı bitmiş bir kişi yazık heyhat RABBİM iyiliğe ruhsatı bitenlerden olmaktan cümlemizi muhafaza eylesin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.