You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

TÜRKİYE'DE İMAM-HATİPLİ OLMAK

TÜRKİYE'DE İMAM-HATİPLİ OLMAK

Forumcu
RE: TÜRKİYE'DE İMAM-HATİPLİ OLMAK
artısı çok tabi şimdiki gençlik çok cahil çocu şeyin bilincinde değil.belki bazıları zorla geliyo ama en azından her gün allahını hatırlıyo.içine farkında olmadan bişeyler işleniyo.bende istemeyerek geldim istememe sebebim önünün kapalı olmasıydı.ama şimdi allaha şükür ediyorum gençleri gördükçe iyiki burdayım..allah için bişeyler yapabiliosam eğer ne mutlu bana...ne kadar eski maneviyatı olmasada düzelicek inşallah önüde açıldımı öğrenciler sığmayacak sınıflara fazla fazla binalar yapılacak..her gün kuranı kerim sesleri yükselicek sokaklardan..umutla yaşıoruz ama umutlar olmasada yarınlar olmazdı...
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
gerçekten imam hatipli olmak bi ayrıcalık bunu her ortamda hissediyoruz.imam hatip mezunu denince insanlar hayran gözlerle bakıyo çok şeyler bekliyolar bizden...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
imam hatipli olmann gururunu yasıyorum ; okudugum yıllarda bunun pek bilincinde degildim ama şimdi anlıyorumm kendimi muhafaza etmem de imam hatibe borcluymm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: TÜRKİYE'DE İMAM-HATİPLİ OLMAK
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:damfgalı inekten farkımız yok gibime geliyogülücük

estagfurullah bizim burda imam hatipli deyince herkes saygıduruşuna geçiyogülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: TÜRKİYE'DE İMAM-HATİPLİ OLMAK
ASLINDA HER NİMET GİBİ KIYMETİNİ BİLENE FAYDALI

ELHAMDÜLİLLAH Kİ İHL DE OKUDUM

YAŞADIĞIM ZAMAN GEREĞİ BENİM İÇİN EN İDEAL OKULMUŞ ŞİMDİ DAHA İYİ FARKINDAYIM

AMA ELLİ SENE VEL DOĞMUŞ OLSAM MEDRESEDE EĞİTİM ALMAYI DAHA ÇOK TERCİH EDERDİM MESELA...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
BENDE İSTEMEYEREK GELDİM VE YİNE İSTEMEYEREK MEZUN OLDUMSad TÜRKİYE DE İMAM HATİPLİ OMAK ÇOK BÜYÜK BİR ŞEREF.BAZILARIMIZ ÖNÜ KAPALI DİYE İMAM HATİPLİ OLMA ŞEREFİNDEN MAHRUM KALMIŞ.ASLOLAN ZOR OLANI BAŞARMAK DEĞİLMİDİR.KOLAYI HERKES BAŞARIR BİZ ZORU BAŞARANLARDANIZ.BÖYLE OLMASI İMAM HATİP'İN KIYMETİNİ DAHA ÇOK ARTTIRIYO BENCE...
ÇEKİL EY NEFİS ÇEKİL, HAKİKATE PERDESİN !

HAKİKAT BAŞKA, SEN BAŞKA YERDESİN !...
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: TÜRKİYE'DE İMAM-HATİPLİ OLMAK
DÜN KUTLU DOĞUM PROGRAMI İÇİN İHLYE GİTMİŞTİM.VARYA İMAMHATİPLİ OLMAK GERÇEKTEN AYRICALIKLI.İMRENDİM ONLARI ÖLE GÖRÜNCE.NE GÜZEL İHLDE OKUYOSUNUZ YA DA MEZUNSUNUZ.KIYMETİNİ BİLİN CİDDEN.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.